Přejít na obsah

Jindra2320

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jindra2320

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Takže chlapi, děkuji za rady. Po několika hodinách se mi to podařilo rozjet. Nejprve jsem se pokusil na mobilu povolit data přes USB, několikrát různými způsoby dle návodů na Xiaomi fóru až se mi ukázalo, že zřejmě můj mobil nepodporuje AA. Tak jsem AA odinstaloval a následně našel poslední verzi na APKMirror, nainstaloval jsem a vše funguje. Z toho vyplývá, že chyba byla jak na povolení USB v mobilu tak i na nainstalování špatné verze AA. Podotýkám, že i ta špatná verze na mobilu normálně fungovala, jen jsem ji stahoval z jiných stránek a to asi bylo špatně. Snad to poslouží dalším členům, kteří se budou neúspěšně potýkat s AA
  2. Taky jsem to chtěl hlavně na navigaci. Zítra za světla zkusím ještě to povolení USB v mobilu. Snad to rozjedu. Dám pak vědět zda to funguje.
  3. Děkuji za odpověď. Do App jsem šel, dal jsem připojit android auto, chvíli to načítalo a pak se objevila ta hláška. Kabel jsem koupil nový, hrubší, datový, 20 cm. Důležité ale asi bude to povolení přístupu v mobilu přes USB. Hned se na to jdu podívat.
  4. Zdravím, porosil bych o radu. Dnes jsem v servisu zakoupil aktivační klíč na Smartlink do Rapidu a nachal zprovoznit. Koupil jsem nový datový kabel na propojení mobilu s autem a při propojení s mobilem Xiaomi redmi 5 plus se mi na displeji radia objeví: USB datový nosič nelze přečíst. Podotýkám, že AA mám nainstalován a na mobilu normálně běží. Sparování přes bluetooth je funkční. Poradí někdo?
  5. Data mám, ale o sparování jsem nevěděl. Jak na to? Prostě jsem to jen propojil a na radiu se mne to zeptalo zda chci androidauto nebo mirrorlink. Zadal jsem androidauto a pak se objevila uvedená hláška. Pokud jde o sparování přes bluetooth, tak to funguje, ale myslel jsem, že když to propojím kabelem tak bluetooth nefunguje.
  6. Zdravím, porosil bych o radu. Dnes jsem v servisu zakoupil aktivační klíč na Smartlink do Rapidu a nachal zprovoznit. Koupil jsem nový datový kabel na propojení mobilu s autem a při propojení s mobilem Xiaomi redmi 5 plus se mi na displeji radia objeví: USB datový nosič nelze přečíst. Podotýkám, že AA mám nainstalován a na mobilu normálně běží. Poradí někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...