Přejít na obsah

tompokorny1990

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení tompokorny1990

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já jsem právě četl všechny možný fóra a tam je na stejně popisovaný problém X různých řešení od ucpane skrtici klapky, špatnou hadičku, palivový filtr, čerpadlo, vstřiky, atd..tak zkouším jestli se někomu podařilo zjistit kde byl problém. Měl jsem auto na diagnostice a při měření hodnot jeden vstrik ukazoval rozdílné hodnoty než by měl, tak jestli to celý může dělat fakt ten jeden vstrik
  2. Opět zdravím skupinu, jdu si pro další radu ? S1 2.5TDI 120kw, 325k km. Mám velké problémy se starty. Zaznamenal jsem, že to dělá hlavně, když stojím z mírného kopce. Když chci nastartovat tak točí, má snahu naskočit, ale nic. Ono ani ten první start na rovině není žádná hitparáda...Kolikrát se mi to podaří až na třetí pokus. Když naskočí, vyvalí se hromada bílého kouře, který za chvíli odezní. Když kousek popojedu, vypnu motor a znovu nastartuju tak chytne v podstatě hned. Během jízdy motor táhne normálně bez problémů. Auto je cca dva měsíce po komplet rozvodech, predvstik by měl být nastavený správně. Byl jsem s tím v servisu a mechanik mi doporučil poslat vstřiky na stolici, ale čekám až bude mít čas, jelikož mají v servisu období prezouvani. Jestli jste měl někdo stejný problém a dokázal mi poradit na co se případně ještě zaměřit. Díky a ať to jezdí ?
  3. Zdravím, omlouvám se jestli to už tady někde je, ale všude jsem našel většinou odpovědi jen na část mého problému, tak to zkouším. Mám S1 2004, elegance. Už od koupi nefunguje osvětlení zespodu venkovních zrcátek, osvětlení prostoru pro nohy a osvětlení kufru. Vím, že je špatný mikrospinac zámku u řidiče, maxidot mi neukazuje otevřené dveře a po otevření dveří řidiče se nezapne osvětlení interiéru, jakékoliv jiné dveře ho spustí. Takže na výměnu mikrospinace v zámku se chystám. Chci se ale zeptat jestli to všechno může být právě tím mikrospinacem, nebo budou někde uhnile dráty od komfortní jednotky. Díky všem za odpověďi a ať to jezdí.
×
×
  • Vytvořit nový...