Přejít na obsah

Tom_97

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Tom_97

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ve Škodovce mi bylo řečeno snímač tlaku oleje. Chybu vyfocenou nemám, takže nevím. Jen na faktuře je napsané o jaké čidlo jde. U nás na Vysočině má teď mrznout tak zkusím olej změřit při mrazu.
  2. Stalo se to vždy při otáčkách okolo 1500 za minutu. Motor má najeto 103 000 kilometrů. Olej nevím jaký tam je, ale měněn při koupi v prosinci ve Škodě. Teď jsem se byl koukat a je tam psaný na krytu u baterky olej 5w40 ale nevím jestli to tam není napsaný z minula.
  3. Stalo se to vždy při otáčkách okolo 1500 za minutu. Motor má najeto 103 000 kilometrů. Olej nevím jaký tam je, ale měněn při koupi v prosinci ve Škodě.
  4. Dobrý den, prosil bych o radu. Před 5 měsíci jsem koupil Octavii III 2.0 TDI 110kW, r.v. 2017 a má najeto 103 000km. Ze začátku jezdila bez problémů, ale po 3 měsících z ničeho nic, když jsem jel ráno do práce asi po ujetých 3km mi začala blikat kontrolka žhavení a na displeji se vysvítila porucha systému Start-Stop a motor padl do nouzového režimu. Zajel jsem tedy do autorizovaného servisu. Auto jsem jim předal, ale druhý den když se na to koukali závada sama zmizela a na diagnostice jim to nic neukázalo. Koukali ještě po kabelech, jestli nejsou překousané, ale vše bylo v pořádku. Po necelém týdnu opět při jízdě do práce zase po ujetých cca 3 kilometrech se stalo opět to samé. Ještě ten den jsem zajel do Škodovky, kde mi auto napíchli v tu chvíli, kdy tam chyba byla. Vyskočila tam závada na snímači tlaku oleje. Ten mi byl vyměněn a že vše bude už v poho. Jezdil jsem cca 3 týdny bez problému. Dnes znovu při cestě do práce, vyskočila stejná chyba, blikající kontrolka žhavení, závada na systému Start-Stop a motor jede v nouzovém režimu. Jediné co jsem zatím vypozoroval, je to, že se to stalo vždy při studeném motoru, po ujetí stejné vzdálenosti cca 3-4km a vždy byla zima. U všech tří případů byla ráno teplota cca -5 stupňů. Prosím o jakoukoliv radu, protože už nevím co s tím.
×
×
  • Vytvořit nový...