Přejít na obsah

Frantina

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Frantina

  1. Frantina

    Pojistky

    Dobrá rada nad zlato,funguje,byl špatný spínač uzávěru kapoty.Díky
  2. Frantina

    Pojistky

    Škoda Yeti 1,2 TSI 77 KW r.v. 2010 dobrý den,má Yeti zvlášť pojistku na přední stěrače a na ostřikovače čelního skla a nebo je na obojí jenom jedna?Nefungují mi stěrače ani ostřikovače.Zadní ostřikovač a stěrač fungují,Že se ptám,v manuálu jsem vůbec pojistky na ostřikovače nenašel,ani v motorovém prostoru ani na palubovce.pouze na stěrače.
  3. Škoda Yeti 1.2 TSI 77 KW,140000 km najeto Za jízdy se mi rozblikala červená kontrolka mazání,po chvilce přestala a znova.Motor šel normálně.Za chvíli jsem u pumpy zastavil,motor běhal,otevřel jsem kapotu a zdál se mi(možná jenom zdál) kapánek hlučnější.Motor jsem vypnul,po půl hodině koukám na měrku,olej v pořádku(má najeto od výměny asi 2500 km).Pod autem čisto.Na mé riziko jsem ho nastartoval a šel úplně v pohodě.Kontrolka zhasnutá a asi 25 km jsem dojel úplně s přehledem nic ti nedělalo.A teď co to?
  4. Dobrý večer Pokud vypoví službu baterie,lze motor nastartovat třeba puštěním z kopce?Je pravda,že se niči motor i když jsem to udělal pouze jednou co Yeťáka mám? Škoda Yeti 1,2 TSI 77 KW
×
×
  • Vytvořit nový...