Přejít na obsah

Apalosso

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Apalosso

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, Zacala mi svitit kontrolka tlaku v pneu. Zjistil jsem, ze ulozit jde pres radio nebo tlacitko u rucky. Tlacitko nemam. Radio Swing jsem zrusil a dal 10" cinske Isudar, ale tady jsem nenasel nic k ulozeni tlaku... Je jina moznost jak uzivatelsky ulozit tlak? Servis a diagnostika neni reseni, ktere bych chtel:))
  2. Tak uz jezdim na cng a zatim bez problemu. Auto necuka, kontrolka nesviti. Uvidime dal:) Ale vypada to dobre:)
  3. Chci vyjet stary benzin a dat tam 100oktan. Uz mam dojezd 35km, takze uz to bude:)) Problemy nebyly:)
  4. Vymene probehla. Dojizdim benzin, na cng uvidim:)
  5. Po kontaktovani primo Skoda Auto mi odepsali, ze mi uhradi komplet naklady na vymenu lambdy. Domluvili to v servisu u me ve meste. Zitra tam jdu. Tak uvidime, zda to pomuze:)
  6. Tak na cng cuka, chyba sviti porad. Na benzin necuka a kontrolka dokonce zhasla. Opravdu to muze byt lambda? Furt se mi to nezda:)
  7. A nemelo by to delat problem i na benzin? Zrejme to dela pouze pri cng. V origo mi rekli, ze to je lambda za katem, to je pravda.
  8. Tak na benzin to vypada bez problemu, chod uplne perfektni. Budu jeste testovat dale a pak dam vycistit plynove vstriky.
  9. Ja to auto kpupil ted nove, po 650km to zacalo delat. Zatim jsem nemenil nic. Ted jdu dojet plyn, tak uvidime. Nerikam ze lambda to nemuze byt, ale servis dela co jim rekne system, oni nepremysli...
  10. V origo, tam rekli menit lambdu za katem V cng servisu delal podrobnejsi diagnostiku, kde zjistil ze to dela jen na volnobeh.
  11. Prave dojizdim cng, prepnout se neda. Ted chci jezdit na benzin a pozorovat zda to dela taky. Pokud ne, chybu budu hledat v plynove casti - vstriky? Procistit ultrazvukem. Treba mel nekdo stejny problem a vyresil to nejakou prkotinou jako vymenou gumicek na vstrikach nebo tak neco. Nechci menit jeden drahy dil za druhym nez na to prijdu:)
  12. Ahoj, Moje octavka III Gtec 81kw rozsvitila kontrolku motoru - chyba 2196, Lambda za katem, bohata smes. Na diagnostice je bohata smes pry u volnobehu, pri vyssich otackach se srovna. Svicky na pohled pry ok, lambda ma 122tis, to je pry malo... Nemel nekdo podobny problem? Kdyz chybu vypnu, po 250km sviti znova. Pri jizde bez problemu, pri volnobehu motor lehce cuka. Diky za rady
×
×
  • Vytvořit nový...