Přejít na obsah

BystraR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem BystraR

  1. Zdravím. Chci se zeptat jestli někdo máte zahrádku na Scalu. Já mám originální příčníky a přemýšlím o koupi nějaké zahrádky ale nemám vůbec tucha jakou koupit aby to pasovalo. Pokud někdo máte zahrádku, můžete napsat jakou? Já když chci něco převézt a nechci to dávat do auta, tak na příčníky se to strašně blbě přichytává ." např. vánoční stromek". :-).
  2. Tak mám 28 dní do první návštěvy servisu. Chci se zeptat jak to funguje. Mám tam zavolat a objednat se, nebo se servis ozve sám a řeknou kdy mám dorazit.
  3. Tak můj problém pravděpodobně vyřešen. Uvedl jsem telefon znovu do továrka a postupně přidával aplikace a aktualizoval. Na 99% to bylo aktualizací HMS Core. Teď zatím AA funguje jak má...
  4. Vymazána mezipamet i data. zkoušel jsem 3 kabely. Po vymazaní dat a mezipameti AA opet nabehlo. ale zase po par minutach černo... EDIT: Jo ještě jsem zapoměl, po zčernání obrazovky, každé další připojení, třeba druhý den je ta obrazovka černá hned po spuštění. Takže musím pokaždé vymazat mezipamět a data aby to zase naběhlo ale zase jen na par minut a šlus. Zkoušel jsem Tablet a to funguje normálně, obrazovka nezčerná. všechno cajk. EDIT2: Zkoušel jsem několik verzí AA. Od 5.něco, po 6.3. Pořád stejný problém. Na mobil mě žádná aktualizace nepřišla, akorát jsem dělal tovární nastavení.
  5. Chtěl bych poprosit o radu, pokud se s tím už někdo setkal. Po připojení telefonu kabelem, se mě Android Auto normálně rozjede. Vše funguje v pohodě, na hlavní obrazovce např. navigace a dole mam například YTmusic a hraje nějaká muzika. Po minutě mě najednou zčerná obrazovka a není na ni nic vidět. V dolní liště zůstane YTmusic normálně hrát, můžu i přepínat skladby atd. ale navigane nic....černo. Je jedno co mám přes celou obrazovku, YTmusic, Navigaci, Waze, atd... vždy po cca minutě obrazovka zčerná a neni na ni nic videt. Mám bolero a mobil Huawei NOVA 3. Auto mám od minulého prosince a celou dobu to fungovalo v pohodě až cca měsíc zpět se mě stalo tohle. Někde jsem četl že Google blokuje telefony z otevřeným menu pro vývojáře. Měl jsem ho otevřený, tak jsem ho zavřel a dělá mě to pořád. Na fotce je vidět dolní lišta, která funguje normálně, zrovna na ni mám internetové rádio a můžu normálně přeskakovat stanice atd. ale nahoře... černo.
  6. Já koupil gumovou, okraje 3-4cm a sedí perfektně, nic neklouže. https://www.autohotarek.cz/gumova-vana-do-kufru-skoda-scala-2019-rezaw-plast
×
×
  • Vytvořit nový...