Přejít na obsah

BystraR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil BystraR

  1. Zdravím.

    Chci se zeptat jestli někdo máte zahrádku na Scalu. Já mám originální příčníky a přemýšlím o koupi nějaké zahrádky ale nemám vůbec tucha jakou koupit aby to pasovalo. 

    Pokud někdo máte zahrádku, můžete napsat jakou? 

    Já když chci něco převézt a nechci to dávat do auta, tak na příčníky se to strašně blbě přichytává ." např. vánoční stromek". :-).

  2. Vymazána mezipamet i data. zkoušel jsem 3 kabely. 

    Po vymazaní dat a mezipameti AA opet nabehlo. ale zase po par minutach černo...

     

    EDIT: Jo ještě jsem zapoměl, po zčernání obrazovky, každé další připojení, třeba druhý den je ta obrazovka černá hned po spuštění. Takže musím pokaždé vymazat mezipamět a data aby to zase naběhlo ale zase jen na par minut a šlus.

    Zkoušel jsem Tablet a to funguje normálně, obrazovka nezčerná. všechno cajk.

     

    EDIT2: Zkoušel jsem několik verzí AA. Od 5.něco, po 6.3. Pořád stejný problém. Na mobil mě žádná aktualizace nepřišla, akorát jsem dělal tovární nastavení.

     

    verze androidu.jpg

    menu.jpg

    navigace.jpg

    zase cerno.jpg

  3. Chtěl bych poprosit o radu, pokud se s tím už někdo setkal.

    Po připojení telefonu kabelem, se mě Android Auto normálně rozjede. Vše funguje v pohodě, na hlavní obrazovce např. navigace a dole mam například YTmusic a hraje nějaká muzika. Po minutě mě najednou zčerná obrazovka a není na ni nic vidět. V dolní liště zůstane YTmusic normálně hrát, můžu i přepínat skladby atd. ale navigane nic....černo.

    Je jedno co mám přes celou obrazovku, YTmusic, Navigaci, Waze, atd... vždy po cca minutě obrazovka zčerná a neni na ni nic videt.

     

    Mám bolero a mobil Huawei NOVA 3. Auto mám od minulého prosince a celou dobu to fungovalo v pohodě až cca měsíc zpět se mě stalo tohle.

    Někde jsem četl že Google blokuje telefony z otevřeným menu pro vývojáře. Měl jsem ho otevřený, tak jsem ho zavřel a dělá mě to pořád.

    Na fotce je vidět dolní lišta, která funguje normálně, zrovna na ni mám internetové rádio a můžu normálně přeskakovat stanice atd. ale nahoře... černo.

    Bolero AA.jpg

×
×
  • Vytvořit nový...