Přejít na obsah

L.i.b.o.r

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil L.i.b.o.r

  1. Ahoj klubáci, před cca 3 měsíci jsem si pořídil octavia mr2016 a když na boleru dám komfortní spotřebiče nebo v nastavení CAR chci vypnout ASR/ESP, rádio mi vyhodí hlášku,, momentálně nedostupné,,. Věděl by někdo co s tím? Vcds mám k dispozici. Děkuji 

  2. Je možné, že ty špony tam jsou ještě déle. Auto když se kupovalo (Škodaplus) tak bylo čerstvě po servise. Něco se po koupi najezdilo (cca 2000km) a filtry s olejem jsme pro klid vyměnili, ale to tam nic nebylo. Poté se palivový filtr měnil po 45 tis. km a už to tam bylo. Na co jezdil předchozí majitel nevíme, ale mi jen na Benzinu a na střídačku efectu a vervu. Ještě jsme zkoušeli sundat ten tlakový ventil na vysokotlakém čerpadle a tam žádné špony nebyly. Podávačku to v nádrži má.

  3. Zdravím,

     

    chtěl jsem se zeptat místních členů co mají TDI-CR jestli při výměně palivového filtru mají v něm kovové stříbrné špony. Mám u CFHC 103kw rok 12/2012 cca posledních 40 tis. km špony a nevím jestli jsou z vysokotlakého čerpadla nebo z podávačky z nádrže. Motor jede hezky, podle VCDS mají vstřiky do +- 0,4mg/stroke. Má to najeto cca 80 tis. km na dieselgate sw, teď je tam zpět původní sw, celkem  má najeto 210 tis. km. Filtr teď raději měním s olejem každých 15 tis. km. Je to normální?

     

    Děkuji za rady.

×
×
  • Vytvořit nový...