Přejít na obsah

Martin7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Martin7

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak snad vyřešeno, jednalo se o snímač otáček klikové hřídele - vyměněn a zase jede. Zajímavé je že to házelo nejen chybu motoru, ale také chybu ESP. Po první poruše to však nenechalo na diag nic - asi je to běžné jak jsem se dočetl. Až druhá chyba zanechala info a diag to při načtení vyplivnul.Tak přeji všem klidné kilometry.M.
  2. Super, díky za tip, zatím mě servis nekontaktoval, tak doufám, že na DIAGu tedy něco našli. Až to vyřeším, tak dám info co to tedy bylo. Zatím to vždy dělalo v nízkých rychlostech kolem 30 až 40 km/h.Zatím.
  3. Ahoj všem, takže mám OC 1,6, 75kw, rv. 2009, 220 tis. 2. maj, pravidelně servisováno. Před týdnem mi udělala (začala dělat) toto - jedu cca 5 min, a pak na 2 přev stupni za jízdy najednou chcipne, ticho a klid, svítí oranžáda motoru, baterka. Zastavím zkouším nastartovat, motor se točí, ale nenaskočí, dělám to ještě 3x - vypnout, zapnout, pak to chytne, ale kontrolka svítí stále, auto je v nouzovém režimu, ale nic mu není.... Zatím se to stalo 2x, asi po týdnu, vždy při studeném motoru. Diagnostika napoprvé neukázala nic - neb to asi po hodině zhaslo a bylo vše jako nové. Druhé kleknutí dnes, stejná situace, cca 5 min jízdy, řadím 2 - 3, možná 3 -2 už nevím a chcipne to - opět stejný model, tentokráte se rozsvítí kontrolka motoru i ESP. Tak po 5x startování jedu dál a mířím rovnou do servisu, nechal jsem to tam a dají mi vědět. Potíž je v tom, že když to zase zhasne tak asi nic nenajdou. Nemá někdo podobnou zkušenost? Nebo spíše kde začít - rozvody, čidla, filtry......Díky. M.
×
×
  • Vytvořit nový...