Přejít na obsah

Dart4096

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Dart4096

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Zdravím, ktokoľvek mal problém s pripojením WAA, tak Škoda urobila SW aktualizáciu infotaimentu. Tuším, že dostupná bola už na konci septembra minulého roka. Odvtedy funguje WAA ako hodinky aj na vozidlách so staršou revíziou infotaimentu.. (u mňa Telefón Google Pixel 4). Na aktualizáciu je však potrebné auto nechať preflashovať v servise.. (trvá to obvykle do pár hodín).
  2. Aby som to upresnil bol to jeden z dôvodov výberu auta (síce motorizácia a ostatné veci boli pre výber dôležitejšie..), ale keď Vám to niekto deklaruje. že to túto funkciu má, tak to od toho produktu aj čakám a je mi jedno či je to vec za 5€ alebo 30k€.. Stačilo povedať, že momentálne funkcia nie je dostupná, ale plánuje sa v budúcnosti ako mesiac dlhšie by som bez toho auta už vydržal.. Ja keď sadám do auta vždy tam zapájam ten telefón, ale ozaj zakaždým, či už ide o navigáciu, integráciu Google Assitenta, ktorý mi dokáže kde čo nájsť a spustiť, zavolať a neviem čo všetko bez toho aby som musel pustiť z rúk volant je fajn.. Hudba ide tiež cez Spotify a neviem ako Vy, ale nové auto človek nekupuje každý rok. Takže áno je to kritérium výberu keďže je to inak výborne auto a nejaký ten rok na ňom budem behať. O riešenia typu Ferda25, ktorý to spraví veru nestojím, to už jednoduchšie je kúpiť iPhone a vybavené..
  3. Oficiálne vyjadrenie z reklamácie ešte nemám. Reklamáciu ohľadom nefungujúceho WAA budem riešiť až budúci týždeň v servise zatiaľ iba aktualizovali všetko čo sa dalo.. A predpokladám, že si dajú načas s odpoveďou reklamácie lebo typická doba na vybavenie reklamácie je 30dní.. Takže zase len čakanie..
  4. Zdravím, Pripájam sa ako ďalší nespokojný majiteľ Octavie IV v plnej výbave.. Auto bolo vyrobené v 43.-44. týždni, čiže mám revíziu C. Wireless Android auto bolo podporované podľa oficiálneho zastúpenia Škody, čo som zisťoval pred zakúpením vozidla. Odpoveď znela jasne a stručne : "Wireless Smartlink je podporovaný aj v novej ŠKODA Octavia. Podporuje bezdrôtové Apple Carplay aj Android Auto." Tento týždeň som bol na aktualizácie v servise. Po aktualizáciach Wireless android auto stále nefunguje. Pripájaný telefón je Google Pixel 4 (Android 11). Takže telefón má určite podporu WAA, ak by ho už nemal telefón priamo od Googlu tak ktorý potom... Budúci týždeň to idem riešiť znova a určite to budem reklamovať. Ako mnohí z Vás, som práve toto vozidlo vybral kvôli podpore WAA.. Takže zatiaľ som z celej situácie veľmi znechutený, nespokojný a keď vidím príspevky vyššie, že Vám povedia, že to nejde vymeniť tak je to čisté zavádzanie zákazníka. Keďže podpora je tam zjavne garantovaná..
×
×
  • Vytvořit nový...