Přejít na obsah

Hellou

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 095 zobrazení profilu

Oznámení Hellou

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Pak dej vedet jestli se to AA wireless rozchodilo nebo je zadrhel jeste nekde jinde. Dikec
  2. To je prave ten kamen urazu, ze Swing od vyroby a Android Auto Wireless funguje zatimco Columbus ne. Dle diskuze na FB je rozdil ten, ze na wifi scanneru lze najit 5GHz u Swingu a u Columbusu nikoliv
  3. Jo. V noci nebo už za šera tam nejde vidět vpodstatě nic, to mám taky ta
  4. Momentalne je tam jen dokoupeni vic barev ambientniho osvetleni myslim za 1400kc. Jinak nic vic
  5. Ale jo právě, že podporuje a dokonce scala i kamiq to umí tak mě mrzí, že to na oct4 nejede https://www.skoda-auto.com/news/news-detail/wireless-smartlink https://www.svetandroida.cz/android-auto-bezdratove-samsung/ No třeba to časem povolí :-)
  6. Zdravím všechny, nepodařilo se někomu rozchodit na Columbusu bezdrátové Android Auto? Dle postupu co je v diskuzi na Scale se nedaří mi to rozjet. Nemá to tedy nová Oct povolená, nebo na to máte někdo nějaký fígl?
  7. Nebo například jestli by nešlo zapnout adaptivní vedení v pruzích :-) (které má funkční i Scala tak nevidím důvod proč by němělo jít zapnout i do mé Oct IV)
  8. No typy MIB jsou zde: http://updateportal.skoda-auto.com/cs Jestli mas verzi zde probirane Bolero MIB2 nebo MIB1,5 poznas tak, ze v rolovacim menu mas obrazek SmartLink (verze MIB2) nebo ne (MIB1,5).
  9. Jestli jde tak bych o to měl zájem o kontakt. V servisu mi neporadili s tím, že to prostě nejde a hotovo. Na netu se člověk leda dozví z různých německých nebo ruských diskuzí, že možná snad existují jednotky MIB1.5 a MIB2, kde pokud si človek při objednávání Fabie nebo Rapida nedá funkci Smartlink tak dostane MIB1.5 který vypadá stejně jak MIB2 ale hardwarově to není to samé atd. U Octavii to prý jde vždy, tam se ty "osekané" jednotky nedávájí. Jen mimochodem info z Bolera: číslo: 5Q0035819A Hardware: H25 Software: 0245 V menu nemám funkci SmartLink. S telefonem Galaxy S5 by Android Auto měl fungovat. Diky
  10. S Galaxy S5 jsem to v Octavii zkoušel a funguje to dobře.
  11. Android Auto je celkem šikovné a na firmě mají všeci telefony buď apple nebo novější telefony s androidem 5. Takže by vše mělo fungovat, respektive na pár oktavkách to jede bez problému. Jde hlavně o google navigaci, předplatné google music a předpoklad vícero aplikací do budoucna (waze apod.). Má to takový veliký display a jde na tom zobrazovat tak maximálně rádio atd. To tam mohl být základní infotaiment a funkčnost by byla víceméně stejná. Jen pro informaci: jak se zdá, tak ti, kteří mají číslo zařízení Bolera končící na A, tak jim nepůjde aktivovat SmartLink.
  12. Wifi v autě nemám, ale to mi moc nevadí Jinak bohužel ve firmě máme více nových fabií v té samé konfiguraci jak já a všichni by chtěli aktivovat SmartLink. Bohužel vyjádření z helpdesku: "Bohužel Vás musím zklamat, ale dodatečná aktivace funkce SmartLink u vozu ŠKODA Fabia není technicky možná. Pokud jste si SmartLink nepřidal při objednávce vozu, infotainment Bolero jej v základu neobsahuje a bohužel u tohoto vozu není možnost aktivace ex post." Přijde mi to jako nesmysl. U Octavií to jde a u Fabii ne, přitom jde o stejné jednotky a žádné tahání kabelů nebo něco tak by se tedy nekonalo.
  13. právě v servisu mi nedokázali na toto spolehlivě odpovědet a tvrdili, že tento paket obsahuje pouze Smartgate (funkce wifi a data z CAN busu do telefonu)... což je funkce o kterou mi nejde. Tak nějak ale předpokládám, že při zakoupení tohoto HW se spolu s tím aktivuje i Smartlink. Ale bohužel to nevím jistě a ani oni ne mpiotrovsky: bezva, takže v servisu prostě chtít aktivovat Smartlink a na Smartgate se "vyprdnout"
  14. Dobrý den, mám novou firemní fabii ve vybave Style s radiem bolero. Bohužel tam nikde nemůžu najit funkci Smartlink, takže predpokládám že není aktivovaná. Lze aktivovat nějak přes šikovného kodéra? V servisu o tomto nic moc neví a pletou páté přes deváté. Díky moc za radu
×
×
  • Vytvořit nový...