Přejít na obsah

Kapirosso

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kapirosso

  1. Byl jsem přímo v továrním servisu v kosmonosích. Mám to kousek. A nebo taky varianta, že si to nechám jako předváděčku a budu dělat s LCD škodovce reklamu. Už jsem hodně lidí vyděsil, ne tím, že se něco porouchá, ale přístupem výrobce k řešení reklamace. Mohli by alokovat pár peněz z TV reklamy usmívajících se dětí a do kufru vozu naskakujících štíhlých labradorů, a navýšit budget těm chudákům na reklamacích, kterým se prostě položka za 40k nehodí. btw od 2021 léto je tam jinej díl, který to už má pořešené, takže můžeme zase leštit petrolejí ;)
  2. Důkazní povinnost má prvních 6 měsíců dle práva prodejce, poté to musí dokazovat kupující. Tj soudní znalec, posudky a pod. Simply Clever ;)
  3. Ne nic, volal mi jen vydešenej technik, který mi při příjmu reklamace říkal, že rovnou objedná novej virtual cockpit, že mu to ve škodovce zamítli. Hlavně, že mám na autě 2 záruky kdyby něco. Úplně vidím, kdyby mi odešel motor, tak mi řeknou, že to záruka nekryje, protože jsem měl nízký tlak v zadních pneu. no nic jsem trochu kyselej, ale není to oprava za pár czk…
  4. Ahoj, mně v mrazu poraskal lcd virtual cockpit. Auto ještě v záruce, 1,5roku staré. záruku zamítnuta, že jsem použil neschválný čistící prostředek na interiér vozu, který když vzlínal tak se dostal do budíků a tam způsobil popraskání. (Rozhodnuto z ŠA od stolu přes mail…)
  5. Jo stalo se to přes noc. Bylo -15. Je to vidět, ikdyž je display vypnutý. Záruka to (snad) jistí…
  6. Ahoj, stalo se někomu, že by mu “popraskal” virtual cockpit? Praskliny jsou uvnitř displaye, povrch je hladký. díky za info
  7. Ahoj, pořídil jsem si skladovou Scalu Monte Carlo vyrobeno přelom 2020/2021 s radiem Bolero. je zde někdo kdo by za úplatu: 1) aktivoval bezdrátový SmartLink, aby fungovalo apple carplay bez kabelu? (Tato výbava je příplatková a bohužel nebyla na voze konfigurována) 2) vypnul Start Stop systém. díky moc (Funkce bezdrátový SmartLink umožňuje řidiči propojit telefon podporující Apple CarPlay s vozem pomocí Wi-Fi a využívat zrcadlení telefonu. )
×
×
  • Vytvořit nový...