Přejít na obsah

Pavel77777

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

397 zobrazení profilu

Oznámení Pavel77777

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Světla konečně svítí :-) . koupen ten spínač světel ESEN SKV 36SKV012 za 338,-kč na eshopu a v pohodě pasuje do Fabie 1 , jen se musí sundat ten původní kroužek kolem tlačítka , ale musí se sundat i to stříbrný lemování knoflíku z boku šroubováčkem a vysunout (nezlomit). To stříbrný lemování zpět nasadit až to bude celý nasazený v palubovce , je to asi jakási pojistka aby to celý nešlo vytáhnout pouhým knoflíkem , navíc to má pěkný červený podsvícení , plně funkční i s mlhovkama.
  2. Děkuji za info , asi to opravdu bude spínač světel , snad se dá vyměnit jen ten otočný spínač na světla samostatně. Objednáno , třeba se pak světla rozsvítí :-)
  3. Ahoj všichni škodováci, mám Fabiu 1.2 htp a nejdou potkávací světla,do žárovek do konektoru nejde vůbec proud po rožnutí a palubovka je jen osvětlená při rozsvícení světel , jinak vše ostatní funguje včetně mlhovek ,dálková i pa. kovací světla. Pojistky jsou v pořádku a přepínač je taky OK podle měření. Nevíte který relátko (viz obr.) je od potkávacích světel ? Nebo čímby to mohlo být? Děkuji předem za pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...