Přejít na obsah

Dussanek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dussanek

  1. Ahoj, rád bych požádal někoho, kdo má diagnostiku pro Škodu Fabii a je z Třeboně nebo okolí (i Č, jestli by mi nepomohl. Potýkám se delší dobu se škubání motoru, trochu jsem to tady na forech řešil, ale nedostal jsem se dál než do bodu kontroly diagnostikou a tady v Třeboni salon zrušili a o nikom jiném nevím. Do Budějovic se mi to hned nechce dávat. Děkuji za pomoc.
  2. Ahoj, vyměnil jsem čidlo teploty, motor škube pořad, cca po 20ti minutách jízdy to přestane a už se chová vzorově. Nemůžu pořád příjít čím to je. Ještě Vás chci poprosit, nemá někdo diagnostiku a je z okolí Třeboně příp. Českých Budějovic. Salon u nás zavřeli o nikom jiném tady nevím a do Budějovic do salonu se mi zatím hnát nechce jestli chápete, zatím jsem neidentifikoval pořádně závadu a rád bych se trochu předem připravil než to dám někomu do opravy. Díky.
  3. Urcite dobra rada, vyzkousim tento tyden, pokud ho sezenu, a pak dam zpravu jestli to pomohlo. Akorat se na diagnostiku nepodivam, v blizkem okoli neni zadny servis na "urovni", spis takovy strejdove. Diky
  4. Ahoj, pridal bych se take k tomuto tematu. Je to cca mesic, co mi fabia 1.2 HTP, 47 kW, 2004, zacala cukat. Rano kdyz nastartuju a je studeny motor. Otacky motoru jsou v poradku. Kdyz ale jedu, tak se mi na kazdem prevodovem stupni projevi pri sundani nohy z plynu citelne cuknuti. Srovna se zase s pridanim. Motor, kdyz nemam zapnute topeni naplno k ridici, se ohreje po 2-3 km jizdy (vic ne), ale cukani trva tak jeste dalsi 20 minut jizdy, podle mne nez se poradne prohreje cely blok motoru. Pak to prestane a auto se chova normalne, muzu dat nohu z plynu a auto plynu z pomaluje, bez cukani. Vymenil jsem termostat (jen termostat), svicky, palivovy filtr. Na EGR ventil mi to neprijde, protoze otacky ani v nejmensim nekolisaji a o po ohrati cukani zcela zmizi. Mate s tim nekdo zkusenosti? Procetl jsem toho tady spoustu nez jsem se odhodlal se zeptat, ale nevim ted jak dal. Diky za pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...