Přejít na obsah

kala.v

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kala.v

  1. Jak poznám variantu ABS /Mark20,nebo Mark60/
  2. Po namontování filtru jsem chtěl auto co nejdřív odzkoušet,jestli neutrpělo nějakou jinou závadu.Po zkušebních jízdách se zdá vše v pořádku,takže pro nedostatek času jsem to dál už neřešil . Pokud by to pro tebe bylo užitečné,ozvi se a já to změřím.
  3. omlouvám se,že jsem nenapsal hned,ale nakupila se mi jiná práce.Držák filtru jsem musel objednat Auto Polly a hned jak přišel tak jsem ho namontoval.Závada byla jen ten držák,který je vylepšený a ventil lze demontovat,možná je to reakce na výskyt poruch.
  4. Ahoj,tak závada regulačniho ventilu v tělese filtru .Kuželka se zadírá,ani několikeré ruční otevření to nevyřešilo.Auto Poly ani Drupol nemá skladem musím v pondělí objednat.Dík zejména Jardovi za dobré rady.Až dokončím opravu napíši.
  5. V případě poruchy držáku filtru je možná oprava?Jak ověřit funkci reg.ventilu.Ventil je přístupný po demontáži držáku?
  6. Namontované nové čerpadlo,nový filtr,nové čidlo v držáku filtru olej zůstává, po ujetí asi 300m opět 3 pípnutí červená kontrolka oleje.Nevím co dál.Snad sundat kryt ventilů a znova změřit tlak u čidla?
  7. Bohužel hned na začátku demontáže jsem povolil víko filtru a povytahl nečekal jsem tam indicii poruchy.Telefonicky jsem se informoval Š-d.cz na německé čerpadlo a prodavač mi říkal,že je to bolest těchto motorů má prý tento motor taky a čerpadlo měnil 210 000km.Zítra jedu ho koupit .Jak bude něco nového napíši.
  8. Kontrola filtru zdá se OK,jenom doufám přiměřeně znečištěný je na něm 8000km vtom snad chyba není.Co koupě čerpadla německé výroby na škoda-díly.cz?Dík za rady http://www.skoda-dily.cz/eshop/045115104c-cerpadlo-olejove-1-4tdi.html
  9. Dík za tip,hned ráno zkontroluji filtr .Jaká je pravděpodobnost vadného čerpadla?Je možný repas v případě poruchy čerpadla.
  10. Ahoj škodováci ,po alarmu 3pípnutí plus kontrolka jsem kontroloval čidlo a změřil tlak.Volnoběh 0,01MPa .Otáčky2000ot/min. 0,1MPa měřeno na studeném motoru,motor má najeto 180 000km. Po demontáži vany nenalezen žádný problem vše čisté.Používám olej Castrol EDGE FST 5W-30.Nalehavě prosím o radu,nebo další zkušenosti
×
×
  • Vytvořit nový...