Přejít na obsah

vz.60

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení vz.60

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. děkuju za info, s nákupem si zatím opravdu užívám jeden se mi pokoušel prodat zaručeně "nebouraný" vozidlo který bylo navlečeno na nevím co ale tak zhuntovanej podvozek jsem neviděl, druhý jedinec z Kladna neměl ani tolik slušnosti zavolat že nemá čas tak jsem si zase udělal výlet k zamčený garáži. Ach jo..
  2. hmmm tak to není příjemná informace... to se ten provoz opravdu trochu prodraží...
  3. Děkuju všem za cenné informace . V pátek se jdu na jednu pěknou podívat prej jen 86 000km najeto. Ročník 2000. Ale stála 7let venku.... Jinak u těchto posledních ročníků se už ABS dávalo standartně nebo za příplatek jako nadstandart? Záruka na kastli je 5 nebo 7 let?
  4. aha takže zde je ten zakopaný pes..... a námaha přední nápravy co všechno odchází? Tlumiče, axiálky kuláky? Nebo dokonce ložiska popřípadě celé náboje kol? Po kolika km ještě poprosím
  5. děkuju za inzerát. Posoudím, uvážím. Výbavu to má opravdu hezkou a pokud není přetočený tachometr tak i docela málo najeto. Ale dle reakcí asi pudu po tom 1.9D ten se zdá pro klidnou jízdu okolo 130km/h po dálnici nejlepší.
  6. Aha. No a není to snad línější než Fvorit ročník 1994 v stříkačce ne? Ročník mě zajímá 98 a vejš. Prostě nová maska. Výbava. NO pokud by se povedl airbag řidiče a abs bylo by to super ale vybírej si z bazarové nabídky že.... Cenově asi těch 65-70tisíc. Víc se mi za to nechce dávat.
  7. Hmm to už je pěkná spotřeba jestli to jezdí podobně jako ta 1.6. No teď už jen neulovit žádnou popelnici. Co ročník. Není nějaká nepovedená serie?
  8. Díky za radu Jirko3. No kupuju to auto na dojíždění po dálnici pro přítelkyni. Měsíčně 2-2500km. 70%dálnice 30%město. Tudíž jsem dle spotřeby atd. uvažoval o dieselu. Nebo by byl ten 1.6 lepší?
  9. Octavie 81 děkuju za rady. A proč to byl omyl camrone? Někde slyším že je to nesmrtelný motor, jinde že je to přetížená hrůza které odcházejí čepy a do kopce netáhne...
  10. Chci koupit Felicii 1,9D rv. 98 a vyžší. O autech znalosti mám, jen nevím na co si přesně dát pozor u tohoto tipu a tohoto motoru. Prosím proto o radu
×
×
  • Vytvořit nový...