Přejít na obsah

Bery3s

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Bery3s

  • Narozeniny 1.9.1967

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://adelkab.estranky.cz
  • ICQ
    0

Oznámení Bery3s

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Bery3s

    LPG

    Né nepotřebuji ! Nicméně právě pro to, abych nemusel číst podobně jízlivé poznámky od chytrolínů čekajících na svou kořist , dopředu jsem se omluvil. Moc se v tom tady nevyznám. A k té výbavě, fuckt se nechlubím, na to jsem již opravdu dost starý. Šlo mi jen o to popsat auto se skutečnou výbavou a následně mít možnost porovnání s jiným majitelem podobného vozu. Asi jsem si najivně myslel, že tyto stránky k tomu slouží. A pokud nejsi schopný v životě tak málo tolerovat tak se klidně
  2. Bery3s

    LPG

    Vlastním Oktávečku combi rok 03 1,6 75 kw LPG. Nikde jsem tu nenašel téma LPG k tomuto vozu, tak zakládám nové téma. Pokud jsem ho založil nevhodně, předem se omlouvám a budiž mi odpuštěno neb jsem tu nováčkem. Octavia je ve výbavě exklusive, plus tempomat, vyhřívané sedáky atd. Velmi mě překvapila spotřeba, která díky sekvenčnímu vstřikování prakticky nevzrostla. Ve městě kolem 8 l mimo kolem 7 l, a to i přesto, že na spotřebu rozhodně nejezdím. K investici do vozu a LPG mě vedl hlavně pohled na ceny benzinu a nafty u čerpacích pump. A dnes té investice rozhodně nelituji. Máte někdo podobné zkušenosti ?
  3. Ahoj všem, jsem tu nováček, protože octávečku mám několik týdnů. Mám kombíka rok 03 1,6 75 kw LPG. Naprostá spokojenost a až neuvěřitelná spotřeba ,město kolem 8l mimo město 7l plynu. Stylem jízdy se dá spotřeba velmi dobře ovlivňovat. Přečetl jsem o tomto motoru velmi mnoho recenzí, mezi chválou na kvalitu a chování motoru byla zmínka o větší spotřebě s čímž na základě zkušeností s již druhým autem nemohu až tak souhlasit.
×
×
  • Vytvořit nový...