Přejít na obsah

motopaja

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

731 zobrazení profilu

Oznámení motopaja

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Přesně tak. Změřit nejde a ke všemu ten přístup k němu je jak do ...
  2. Za studena i tepla dlouhé točení někdy i nutnost jemného přidání plynu před startem. Dále byl problém s houpavým volnoběhem a občas docházelo k samovolnému zhasnutí motoru. Za studena motor škubal jako stará stodváca, po zahřátí zmizlo škubání, ale motor byl bez odezvy v otáčkách kolem 1800-2100.(při studeném i teplém motoru se otáčky houpaly, ale až po uvedení auta do klidu, při dojíždění bez zařazené rychlosti bylo vše ok)
  3. Ahoj dlouho jsem řešil špatné starty, kuckání a klepání motoru na oct 1,6 74kw a čidlo polohy vačky byl ten nejzávažnější problém. Po výměně drží volnoběh, motor bez klepání a škubání za studena. (motor šel nastartovat i když čidlo mělo uklepany draty)
  4. Mám 1,6 74kw. Tam jsou plastáky a ty se rádi i kroutěj a netěsní. A v točkách to pak nemá tlaky na směsi.
  5. Sundej plastovej kryt motoru a tam najdeš takové ty plastové sací (parohy) jsou těsněný kroužkama. Já měl v háji jen jeden a dělalo to neskutečný zle.
  6. Čau měl jsem na 1,6 74kw podobný problém. Vyměnil jsem klapku, sací hadici, čidlo teploty, svíčky, lambdu.Proběhlo i měření tlaků, výměna kabelů zapalování, i zapůjčení zapalovacího trafa na zkoušku. No prostě co mi mechanici poradili ale výsledek žádnej. Až pátý mechanik přetěsnil horní část sání a závada je odstraněna. Byly to jen špatné tlaky. Nacpal jsem do toho tisíce a ve finále to byl ó kroužek za pár korun.
  7. Zdravím prosím o pomoc. Mám oct 1,6 74kw motor AKL. Po nastartování za studena vyletí otáčky na 2500 poté pomalu spadnou na cca 1000 a poté motor zhasne. Tato závada trvá do zahřáti. Po zahřátí jsou otáčky až na drobné pohupování (v rozmezí cca 500) v pořádku, ale motor se jakoby zakuckává. Byl jsem u x mechaniků a 4x na diagnostice a změna žádná. Vyměnil jsem klapku samozřejme originál dále svíčky, čidlo teploty, lambdu, hadici od sání ke klapce a závada přetrvává.
×
×
  • Vytvořit nový...