Přejít na obsah

houzevec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil houzevec

  1. Tak si myslím, že jsou mezi námi tací, co by si rádi koupili Škodovku v Dánsku, ale nechtějí to celé absolvovat sami nebo neumějí anglicky jako já. Pokud by měl někdo zájem vyrazit společně za společné náklady napište mi na email, nikoliv sem do konference. Osobně si také myslím, že pokud přijede k prodejci skupina 4 zájemců o koupi škodovky bude snadnější pozice o vyjednání slevy.

    http://www.dsoft.cz/skodadk/default.aspx

    Ahoj Velice mě to zaujalo

    měl bych zájem koupit benzínovou fábii, ale bohužel neumím anglicky .Myslíš že by s tím byl problém a že úspora na fabii bude zajímavá ? Dík Pepa mail :houzevec@centrum.cz

  2. Zdravím všechny,

    potřebuju pomoc s kodem radia symphony SKZAZ6C 1042661 mám od něj papíry ale bohužel kod který radio nebere.

    Scháním někoho kdo mi poradí nebo ví kdo by mi poradi . Díky za odpověď a pomoc s pozdravem Pepa

  3. ahoj dík ,ale jaká pozice je to na konfordce a i ty 5 dveře . Radši bych pozici i barvu jestli to bude sedět. dík a nějakou diodu určitě najdu.a dá se to zapojit i s 5 dveřmi např do serie bude to fungovat?

  4. Zdravím neví někdo jestli je možné napojit dveřní kontakt z alarmu přímo na konf. jednotku ? Ušetřilo by mi to mnoho potíží a práce ? Mám ve předu ele okna a auto z 2003 Potřebuji nejednoduší funkční řešení nebo kde najdu vodiče od dveří abych nemusel rozdělávat dveře (necítím se na to)

×
×
  • Vytvořit nový...