Přejít na obsah

Racek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Racek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Na základě mé stížnosti s vyřešením závady /neřešením/ nestabilního podvozku bude dále tuto reklamovanou závadu řešit oblastní technik Škoda Auto. Racek
  2. Řídím na střídačku několik Octávek, nekvalitním povrchem silnic to opravdu není, Pneu na voze má standartní rozměr 195/65/15 a závada se projevuje po projetí malé příčné vlnky nebo v dlouhých zatáčkách: jakoby auto bylo chvílemi čtyřstopé!!!!!!!!!!! Podvozek byl údajně dle reklamačních protokolů kompletně kontrolován. Dostal jsem typ, že tu závadu bude způsobovat vadné servo, záruční servis toto vyloučil.
  3. Mám služ. 1.6 Octavii I..Teď má najeto 60000 km,je v záruce a zatím marně reklamuji nestabilní podvozek. Závada se projevuje hlavně ve vyšších rychlostech : po přejetí příčné nerovnosti či vlnky auto po chvíli vybočí do strany - musím korigovat, s autem neprojedu táhlou rychlou zatáčku - začne v ní buď utahovat nebo povolovat musím neustále korigovat. Pri větru na dálnici -hrůza , připadám si . jako bych po letech zase řídil Š 120. Zkoušeny 3 sady pneu, u všech závada stejná. Záruční servis kontroloval 3x geo. naposledy na příkaz Škody Auto seřizoval hodnoty na středové, po kontrole tlumičů nařízena výměna zadních. Závada stále stejná - a po těchto zákrocích neodstraněna. Servis teď napsal do protokolu , že je auto stabilní a bezpečné a já ,pokud nesouhlasím , mám si stěžovat do Škoda Auto. Nájíždím cca 50000-55000 km ročně :vše v Oktávkách, tato závada je pouze v této 1.6 sce, všechny ostatní jsou OK. Poraďte. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...