Přejít na obsah

ab84

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení ab84

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám Columbuse v OII, před faceliftem, rv.2005, s MF volantem. Po vlastním upgradu před rokem mi nefungují tlačítka na pravé straně volantu. Je tu někdo z Prahy a okolí (Praha-západ), kdo mi tam za rozumné peníze nahraje upravený soft na multifunkční volant a rovnou i s novými mapami? Díky
  2. Mám Columbuse v OII. Bydlím na okraji Prahy, bez zájmu vydržel cca měsíc. Naštěstí mám všechna okna "nerozbitná", tak mi po "zájemci" o Columbuse zbyla v okně tečka po snaze o rozbití okénka. Takže doporučuju minimálně fólie na oknech + samozřejmě pojistku
  3. Máš podle mě stejný problém jako jsem měl já. Málo prostoru na harddisku pro mapy. Musel bys buď nahrát nový firmware (4120) anebo starší verzi map V10.
  4. Jak jsem byl zoufalý a zkoušel leccos, tak jsem zkusil přehrát i firmware, nahrával jsem tedy ten trochu starší 4020 a bohužel to způsobilo to, že mi nefunguje správně multifuknční volant, nefungují tlačítka ovládání hlasitosti ani přeskakování skladeb. Poradíte někdo, pomůže přehrání firmwaru, nebo to lze někde nastavit. Anebo budu muset za někým zajet, aby mi to správně nakódoval???
  5. Nenahrálo se to, protože nové mapy (V11) pro západní Evropu jsou příliš velké. Dá se to zřejmě vyřešit nahráním nového firmwaru 4120, který řeší mimojiné i přerozedělení kapacity harddisku, kde je nově vyčleněno více prostoru pro navigační mapy. Já jsem to ale vyřešil tak, že jsem nechal starší firmware 4020 a nahrál tam mapy V10 pro východní Evropu. A funguje to.
  6. Mám úplně stejný problém. Jestli někdo dokážete poradit, budu moc rád.
×
×
  • Vytvořit nový...