Přejít na obsah

gorman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem gorman

  1. Začalo to troubit hned po nehodě a teď vždy když se nastartuje. Co stojí taková oprava ve škoda servisu? (alespoň odhadem)
  2. Tak to jsem moc slyšet nechtěl. Já spíš myslel, že nějakej spalenej kabel, popřipadě něco pod airbagem blbě zapojenýho. A co ten kroužek vlastně je zač a k čemu tam je? A ještě co takovej kroužek stojí??? ještě dodám,že se jedná o fabii v clasik provedení.
  3. Dobrý den všem. Měl bych k vám prosbu o radu. před pár týdny jsem boural (nic velkého, jen airbag ven, pásy pryč a nové kola na předku). po bouračce začal troubit klakson. Klakson jsme odpojili (pod baterkou nebo kde). všechno jsme vyměnili, jednotku airbagu nechali vyresetovat, všechno v naprostém pořádku, ale když teď opět zapojím klakson stále a pořád houká. nevíte někdo kde se stala chyba, nebo čím by to mohlo být? Ještě zmíním, že si nejsem jist při té výměně airbagu jestli tam se někde náhodou nestala chyba, protože chlápka co nám to měnil jsem nějak nestihl sledovat. Vím ež ani neodpojil baterku před výměnou a nejsem si jist, zde vyměnil takový ten žlutý propojovací kabel mezi airbagem a volantem. Prosím neměl byste někdo radu, kde se mohla stát chyba a proto klaskon stále houká? Předem děkuji všem za jakoukoliv radu.
×
×
  • Vytvořit nový...