Přejít na obsah

Keempe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Keempe

  1. A neměli by jste někdo fotku kde přesně je a nebo aspoň nějaký návod jak se k němu dostat??
  2. Ok můžete mi jenom prosím poradit kde mám hledat návod kde hledat to čidlo?! Taky mě napadlo že je to tím čidlem ale nevím kudy se k němu leze. Číslo pojistky jsem mohl samozřejmě napsat, ale spíš jsem chtěl vědět fci všech pojistek i pro příští případy. Kouknu na ty škoda stránky snad to tam najdu...
  3. Dobrý den, po zařazení zpátečky se mi nerozsvítí dvě bílé žárovky, aby ostatní viděli že couvám, nebo aby mě v noci osvětlovali cestu. Velmi mi tento problém vadí už jen z bezpečnostních důvodů, že ostatní účastníci silničního provozu neuvidí že mám v plánu couvat. Hledal jsem zde na fóru nějaké rady, ale nenalezl jsem nic co by se podobalo mému problému, proto prosím o radu v tomto tématu. Také mi stále odchází jedna pojistka v pojistkové skříni a vůbec nevím proč, ihned po zastrčení se spálí, takže je někde kraťas, ale vzhledem k tomu že nevím od čeho tato pojistka je "všechno troubí,svítí,bliká,stírá,ostřikuje,posiluje,brzdí,fouká a hřeje jak má - napadli mě jedině airbagy a ty by bylo nemilé" tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo náhodou nemáte nějaké schéma nebo návod k čemu jednotlivé pojistky slouží. Díky za rady Keempe
  4. Nj tak jasný bednu si můžu udělat sám, můžu si koupit a radši bych si i koupil jenom reprák a ne tubu, ale tyhle sety se mi nelíbí z toho důvodu že za to teď dám 4000,- a příště až budu chtít něco silnějšího tak budu muset kupovat jak nový reprák tak i nový zesík 12" reprák 160W se mi zdá docela málo a na takovýhle zesík toho asi moc víc nebudu moct připojovat. Sry vím že jsem otravnej, ale 6000,- pro mě v téhle době fakt není k zahození a chci za to pokud možno to nejlepší.
  5. Nj ale vzhledem k tomu že jsem ještě stále student bez stálého příjmu, tak si repro ani za těch 10 000,- dovolit nemůžu. Teď uvažuju jestli nebude lepší vykašlat se na tlumení dveří a repro a místo toho nekoupit rovnou nějakou tubu, která bude hrát i bez vytlumení a časem hodit dopřeu nějaké kompo a bylo by.
  6. Díky za radu repro, ale nemám na to abych hodil za přední 3000,- vlezu se tak zase do těch 2000 - 2500,- ale spíš ty 2000,- Původně jsem do toho chtěl vrazit 6000,- ale zjistil jsem že vzhledem k tomu že se musí vytlumit dveře s čím jsem nepočítal, mě to nakonec vyjde dráž. Teď jsem s rozpočtem rádio+tlumení+mdf podložky = 2630+1600+300= 4530,- Takže do předních repro můžu dát tak 2000,- Doufám že s tím rádiem to nebude až tak horké, při nejhorším ho vrátím, beru ho z netu, tak kdyby to bylo opravdu tak hrozné, tak to vyměním za jiné, ale já na rádio moc nečučím stejně to co poslouchám, tak názvy znám, jak to mám nahlas mě netrápí, protože hlasitost budu regulovat podle sebe a ne podle displaye a FMka které poslouchám budu mít navolený na prvních 6ti tlačítkách, takže snad display nebudu až tak moc potřebovat.
  7. Hele, tak rádio nakonec: Pioneer DEH-3900MP za 2630,- 4xVibraflex 25 - 1600,- A teď bych potřeboval ještě nějaké repro, bohužel jsem nepočítal z vytlumením dveří, proto zatím budu kupovat jenom přední repro a zadní až později, proto prosím o radu jaké?!
  8. Vím jak sundat tapec spíš jsem zvědaví jak to budu rvát za to okýnko, ale když to zvládli jiní zvládnu to taky =)
  9. Zajímavé kolik je zde uživatelů a nikdo nemá jiný názor, nebo návrh na repro a autorádio =)) OK takže zadělat dveře, jdu studovat jak na to....
  10. Myslím že jsem někde četl o nějakých MDF redukcích že potom šli dát i dozadu místo originálů ovály a nemuselo se řezat do plata... i když, kdybych si koupil nějakou desku, hodil tam ty ovály a přetáhl to celí nějakou vzdušnou látkou, tak by to taky nemuselo být špatné, ale to jsou zase investice a práce navíc. Ještě jsem si o tom nic nečetl, ale předpokládám že když musím vytlumit ty dveře i z vnějšího plechu, tak je musím celé rozebrat do čehož se mi moc nechce, ale všechno je jednou poprvé. Jak říkám na tlumení je čas, zatím budou stačit MDF podložky, nové repro a rádio a myslím že to bude docela velkej skok od toho co tam je teď.
  11. No tak to tlumení koukám je docela levný, až budu mít čas tak si o tom něco přečtu a zjistím kolik plátů budu potřebovat, ale to myslím můžu dokoupit až časem teď fakt hoří to autorádio a repráky. Nerad bych řezal do plata, radši bych měl nějaký dobrý repro schovaný pěkně v plastu místo originálů aby to nějaký hajzli nelákalo!! Časem až budou třeba fólie na oknech, tak bych rval i něco do plata, ale teď ne. Ani o Clarionu ani o uDimension jsem ještě neslyšel jsou to dobrý značky?!
  12. Zdravím lidičky, tak jsem se taky dostal k octávii a mám v úmyslu vyměnit zadní+přední repro a autorádio, tak jsem se chtěl zeptat co by jste mi doporučovali. Už mám vyhrazené penízky na MDF podložky a za repro chci zaplatit přední 2000 až 2500 "kompa" a zadní můžou bejt spíš bez výškáčů tak do těch 2000,- autorádio tak s cenou do 2600,-. Zatím jsem se koukal na repra: http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...26&Itemid=8 + http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...29&Itemid=8 http://www.ahifi.cz/reproduktory/hertz-dsk-165-new.html + http://www.ahifi.cz/reproduktory/hertz-dsk-130.html http://www.ahifi.cz/reproduktory/ground-ze...c-16mk-178.html + http://www.ahifi.cz/reproduktory/ground-ze...c-13mk-178.html http://www.ahifi.cz/reproduktory/us-blaster-usb-3623.html + http://www.ahifi.cz/reproduktory/us-blaster-usb-3622.html http://www.ahifi.cz/reproduktory/us-blaster-usb-3616.html + http://www.ahifi.cz/reproduktory/us-blaster-usb-3617.html Autorádia zatím: Pionner řady DEH - říkám si že Pionner je dobrá značka, ale nevím jestli to platí i u takhle levných modelů. "do 2600" http://www.hshop.cz/autoradio-s-cd-mp3-lg-lac3800r.htm http://www.hshop.cz/autoradio-s-cd-mp3-bla...milano-mp28.htm Poraďte prosím, fakt nevím který vybrat a nebo jestli víte o nějakých lepších variantách, tak se podělte, klidně i PM. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...