Přejít na obsah

mi.ku

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mi.ku

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak to jsem už neřešil. Každopádně promazání chyb nemá žádný vliv. Problém je pořád stejný.
  2. Tak auto je zpět. Bohužel na nic nepřišli. Pouze vymazali nějaké chyby v řídící jednotce. Jediný argument k vysoké spotřebě měli ten, že "auto si při zajíždění špatně sedlo" a že se s tím nedá nic dělat. Což mi přijde asi jako nějaká univerzální věta z příručky, jak odbýt nespokojeného zákazníka.
  3. V pondělí to dávám do servisu. Je to ještě v záruce, tak uvidím jestli na to kápnou
  4. Auto nebylo úplně nové. Ale bylo kupováno jako předváděcí vůz už s nějakýma km. Tu možnost s tuningem nevidím pravděpodobnou.
  5. OK, díky za dobrý tip. Teď jedu Chorvatsko, až se vrátím tak to budu řešit.
  6. No taky jsem o tom uvažoval, ale je mi divné, že by se to projevilo už při 60tis.
  7. Ahoj, tento týden jsem přesedlal po cca 1 roce z Octavie Combi 1.9 Tdi 77KW r.v. 2006, najeto 33tis - výbava clasic + climatizace => Oct. C. stejná motorizace výbava Elegance, r.v. 2007, najeto 64tis. Okamžitě jsem zaznamenal výrazně nižší výkon. Reakce na sešlápnutí plynu je proti původní Octavii výrazně nižší. Na delší vzdálenost se nemůžu dostat pod 6 litrů (kombinace dálnice a sil. 1.tř.) a to jedu s lehkým plynem. Na původní octávii měl spotřebu minimálně o litr nižší. O spotřebě ve městě ani nemluvím. Zatím jsem nevyjezdil nádrž, proto nevím jestli to tak zásadně neovlivňuje palivo, ale pochybuji. Motor v původní Oct. byl sice výkonější, ale subjektivně mi připadal hlučnější. Servis u obou vozů byl pravidelný a originál. Je normální takový to rozdíl mezi stejnými motory? Nebo se může jednat o nějakou skrytou vadu? Díky za Vaše názory! Mik
×
×
  • Vytvořit nový...