Přejít na obsah

markfox

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem markfox

  1. To já nevím Já sem z auta vytáhl z D ale nevím co bylo na tom co sem tam dal. Doklad sem už vyhodil snat tam rozdíl není. Já mám asi problém na jiném čidle.
  2. Zdarec ten nebo ten. Já ho vyměnil a stále to blbne. Při 20°C jede ale jak je venku 21°C tak nic. Help Help Jestli chcete otevřít soubor G263 nebo El. sch klima tak musíte změnit příponu (doc na MDI) a pak otevřít v Microsoft Office Document Imaging El._sch_klima.doc G263.doc
  3. Neměři někdo parametry toho čidla já než sem tam dal to nové tak sem měřil obě a chovali se stejně (ómicky) potřeboval bych vědět jestly si ty čida také někdo porovnával a co naměřil
  4. Ten ještě nemám kde se dá sehnat mebo chému ja si ho udlám a jaký software použít zasvěť mě když to pude udělám si ho sem elektronik.
  5. Čau nedělní test klimi mě nepotěšil. Nejela asi po 20 km to naskočilo pak auto tak hoďku stálo chvíly jela a pak vipla večer to pak jelo opět. Zřejmě budu muset měnit ještě něco, ale netuším co. Pátrám po tom regulačním ventilu ale nevím kde ho hledat. Množství chladiva mám v normě čidlo na víparníku také vyměněno co radíte dál vyměnit. Skoušel sem i ruzné polohy klapek bez výsledku.
  6. Dikec za info v sobotu budu vyměňovat. čau
  7. Čau kluci kde se dá to čidlo G263 obědnat. pošlete mi adresu díkec
×
×
  • Vytvořit nový...