Přejít na obsah

Jenda27

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jenda27

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Škoda Octavia combi r.v.2001 1.9 TDi

  2. Tak jsem zpátky, tak elektrikář chybu našel.Byla špatně zapojená kabeláž a navíc jsem měl špatné tlakové čidlo. To už jsem byl natěšený, že mi už klima naběhne a problém klima opět nedrží tlak. Tak opět servis a tam nakonec zjistili vadný kompresor a tak skončila má anabáze s klimatizací.
  3. No tak jsem našel elektrikáře, který to zkusí rozebrat, tak jsem zvědavý, ale potvrdil víceméně tu palubovku tak potom dám vědět.
  4. Čau slabý tlak tam je, když jsme to přepojili natvrdo, ale někde uniká, ale souhlasím s tebou, že to nebude někde asi dopojené.Prvně musím nechat najít kde mi to uniká a potom hledat proč to nespíná, já už to koupil dovezené já si to nenechal dovézt, ale jinak Okta šlape dobře včetně elektriky kromě té klimy není s ničím problém. Vag to údajně nenajde prý jedině BOSCH diagnostika tak jsem zvědavý.
  5. Zdravím všechny škodováky!! Potřebuji poradit s problémem mech.klimy. Koupil jsem si v únoru v autobazaru Oktavii combi r.v.2002 66kW 1.9Tdi, která byla mým klukovským snem. Z a tu dobu cca 5měsíců jsem do ní vrazil asi 43 tis. do ND. Což se mi zdá dost.Zapoměl jsem dodat dovoz Anglie. Ale co se týká mého problému, chci zapnout klimu a totálně bez odezvy, auto mělo v rukách asi 6 mechaniků včetně klimatizéra a neví si rady, klima nekomunikuje ani s vagem jako by nebyla ani připojena.Elektrikáři si myslí, že je chyba v elektroinstalaci. Pokud ji připojí natvrdo roztočí se sahary i elektromagnetická spojka a je znát chladnější vzduch. Co se mi nějak nezdá je při natvrdo z baterie na elektromagn.spojku je napětí 8V to se mi zdá málo. Půjčil jsem si druho jednotku dochlazování co je pod bateriíí a výsledek nulový, na vagu nenávázáno spojení s klimou jako by ani neexistovala. Nemám tlak v trubce u chladiče, je jenom v trubce na pravé straně. Tu klimu jsem si hodně přál a nevím co s tím prosím poraďte mi někdo. Po mé investici včetně repase turba už jsem pořádně vytočený nevím zda je to špatnou přestavbou nebo jsem narazil na podvodníky. Díky každému kdo poradí.
×
×
  • Vytvořit nový...