Přejít na obsah

jajaj

Uživatel
  • Počet příspěvků

    279
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Příspěvky zveřejnil jajaj

  1. Dobry den,

    chcel by som poprosit vsetkych co vedia nejake informacie o uzivatelovi jajaj aby mi nieco napisali.

    Pred casom som si tu dal inzerat ze hladam modul komfort, on mi ho ponukol a dohodli sme sa aj na vrchnom kryte na motor. Poslal som mu peniaze s tym ze som videl ze je na fore aktivny a veril som mu, ani po mesiaci nic nemam, ked som ziadal od neho potvrdenie o zaslani, kedze tvrdil ze to odoslal, tak mi neposlal ziadnu odpoved. Dnes uz nedvihol ani telefon.

    Chcem podat na tohoto uzivatela trestne oznamenie a chcel by som si potvrdit a doplnit nejake informacie.

    Dakujem

    Zdravím všechny,

    tak je asi na čase abych se k tomu vyjádřil i já.Tedy pokud mi to nebude mít někdo za zlé.

    Dokáže mě naštvat,když někdo začně psát a nenapíše to celé!

    Tak za prvé: já se vždy dohodnu zda to chcete poslat na dobírku nebo platba předem na účet z důvodu levnějšího poštovného

    za druhé jsem balík odeslal (poštovné 318,-kč do SK) a balík se mi vrátil,že byl odmítnut,po telefonátu s p. ing. ,který mi sdělil,že nic nepřišlo jsem podal reklamaci na poštu.A balík jsem poslal znovu(tedy opět 318,-kč) a ten je teda zatím někde na cestě.

    za třetí: to že jsem nevzal tel,tak z toho důvodu,že jsem byl v německu a vrátil jsem se až včera.Ale to dotyčný pán vědel,nebot mi poslal i sms na kterou jsem mu odpovědel.

    za čtvrté: pokud někdo shání o mě info(předpokládám k trestnímu oznámení)at se obrátí rovnou na mě,určitě je dostane,nebot se nemám čeho obávat.

    a konečne za páté: se mi tento obchod opravdu vyplatil............,při převodu na účet si strhli 150,-kč za výměnu z EU a dvakrát poštovné za 318,-kč

    Každý at si udělá obrázek sám,já jsem přes forum udělal hodně obchodu a vždy to bylo v pohodě.

    Ale jedno příslový mi na to sedí "podle sebe soudím tebe",takže ted začínám mít pocit,že ten balík byl opravdu odmítnut a z reklamace nedostanu ani to poštovný..........

    Jo a ješte jsem zapoměl napsat ,že celková cena byla tuším 1600,-kč

  2. Zdravim,mam dotaz mam fabii r.v.01 1,4mpi,bez vybavy,koupil jsem si komfortku,sadu zamku s klicema,ze jsem si chtel udelat aspon zamykani na do,ale nemuzu najit komfortku v aute.Je to mozne?

    je mozne aby auto bylo bez komfortni jednotky?

  3. Zdravim,mam dotaz mam fabii r.v.01 1,4mpi,bez vybavy,koupil jsem si komfortku,sadu zamku s klicema,ze jsem si chtel udelat aspon zamykani na do,ale nemuzu najit komfortku v aute.Je to mozne?

×
×
  • Vytvořit nový...