Přejít na obsah

jaryn.11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil jaryn.11

  1. Já ti pouze radím,ten vypuštěnej starej olej si raději schovej,abys nebyl překvapenej ,kdyby to náhodou nechtělo řadit!

    A u 6 tikvaltu už vůbec! Mají molybdenové synchrony a v tom oleji musí bejt příměs čehosi jinak to nechce řadit

    jj super dost cena informace!jsou asi 3 druhy primo ve skodovce jeden stoji asi 260 a druhej asi 800 treti nevim je to ten 75w 90 az budu vedet kterej to ma bejt hodim to sem uz me to zjistuje asi 5 lidi i ve skodovce a nikdo poradne nevi..ted me volal kamos tak prej skoda tam dava castrol taf-x ale myslim ze jsem nekde cetl ze ten tam nema co delat...kurna marnost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Samo že vyměň :) , mám tam ač v 5tikvaltu MOGUL SYNTRANS, SAE 75W-90, API GL 4 + Na to bacha, je lepší než GL4, ale už nesmí být GL 5, ta je pro jiná (tuším hypoidní) soukolí :feve:

    nekde jsem se docetl ze tam ma bejt olej G052 171 A2 ale vubec nevim co to ma bejt za olej..

  3. Do převodovky dej nějaký převodový olej 75W-90, API GL 4 nebo 4+, hlavně ne API GL 5!!!!! Já jsem tam dal Mogul 75W-90, API GL 4, litr za 260 Kč...

    jo díkes mam 6 kwalt a nechci tam dat nejakou kasi do zavodáku jsem lil tafix .víte někdo kolik je v prevodovce presne oleje???-6 Kwalt!!!a přesné množství v motoru chci tam nalít 5w40 od shellu souhlas?ted tam byl 5w30.nechal jsem to chipnout a sla srat spojka takze kdyz uz to budu mit rozdelany tak to udelam vse at je klid ...sehnal jsem ji novou pres autokelly kolem 5tis,,je to 3 dilna sada-klasika ona sada stoji kolem 12,000 ale koupil jsem to zvlast a jeste 30procent sleva,vite nekdo o lacinejsí dikes

×
×
  • Vytvořit nový...