Přejít na obsah

paul8

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení paul8

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zajímavý názor, vypadají podobně, ale netroufl bych si tvrdit, že to budou totožné autosedačky (až na jiný potah). Jak jsem se letmo podíval na obrázky Vámi odkazované sedačky, tak jsem si všiml například toho rozdílu, že COTO má pevné úchyty pro ISOFIX, ale ta JOIE má úplně jiné, takové "lankové" konektory. Něco dalšího: držáky na lahve.
  2. Díky za informace k instalaci sedačky. Tato sedačka nemá nějaký ten pás se sponou na připevnění zezadu sedadla. Co jsem ještě zjistil, tak jejím dalším připevněním je už jen pás, který poutá i dítě v sedačce. Nevím, kde se sedačka vyrábí. Dá se sehnat na netu už za 2900kč. A dle jednoho loňského testu dopadla dobře, tak snad nějakou kvalitu bude mít. http://auto.idnes.cz/specialni-priloha.aspx?y=automoto/test-detskych-autosedacek-2015.htm
  3. Ahoj Využiju toto vlákno k dotazu na konkrétní autosedačku, kterou vybírám. Mám vyhlídnutou tuto: http://www.joiebaby.com/product/trillo-lx/ Zajímá mě pár věcí, možná se to budou zdát jako jednoduché dotazy, ale nemám s tím moc zkušenosti. Dle specifikace lze sedačku připevnit na ISOFIX. Fábie I ISOFIX má, tak by neměl být problém, snad. Ale zajímá mě, autosedačka je připevněna k autu opravdu pouze pomocí dvou konektorů ve spodní části sedáku vzadu? Není připevněna pomocí žádného třetího bodu? A prý je možné tuto sedačku použít i bez ISOFIXu, pouze s pásem. Rozumím tomu správně, že v tomhle případě sedačka není k autu nijak pevně připevněna a drží ji pouze tříbodový pás, kterým je zároveň připoutané i dítě v sedačce? Díky za rady. P.
×
×
  • Vytvořit nový...