Přejít na obsah

tpulc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tpulc

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. díky za rychlou odpověď, při jízdě jde srovnatelně s Formanem, při parkování ale také. Před pár měsíci to ale bylo lepší, cítím zhoršení, nejdřív to šlo těžce jen někdy, teď pořád. Občas řídím ještě tchánovu Fabii, co vím, tak tam je sice elektronický, ale řízení jde výrazně snadněji. Asi to nechám ještě víc uhnít, co mi zbývá Od 70 po 120 čeho? To je označení typu?
  2. Octavia r.v. 2001. Po nastartování je sice znát, že se řízení značně uvolní, ale ve srovnání se starou Škodou Forman jde pří jízdě řízení skoro srovnatelně. Hydraulického oleje je v nádržce dost. Kde by mohla být nejpravděpodobnější chyba? V hydraulickém čerpadle? Nevíte o někom, kdo dělá repase? Není tam nějaký filtr, co by mohl být zanesený? Dík za odpověď, stejně jako s mým minulým příspěvkem mi v servisu samozřejmě řekli, že to sice jde ztuha, ale ještě v normě. Oblast Praha.
  3. Octavia I 1.4, 55kW, r.v. 2001, není to žádný dělo, ale těsně po zahřátí na provozní teplotu jsem s tímto vozidlem docela spokojený, spotřeba dlouhodobě pod cca 7,5l, na delší trase pod 7. Problém nastává když jedu delší trasu nebo třeba déle váznu v zácpě ve městě. Motor se stává hlučnější a znatelně poklesne výkon, nechce se mu vytáčet do otáček. V servisu mi samozřejmě řekli, že je normální, že je motor po delší jízdě hlučnější a že to má dost najeto atd. atd... Najeto mám 160 tis. Olej to ale zatím nežere, od výměny do výměny OK, mám tam Castrol TX plnou syntetiku... Teplota, alespoň podle měřáku na palubce, pořád 90 stupňů, větrák na chladiči spíná. Diagnostika žádnou chybu nenahlásila. Olej, Vzduchový filtr, palivový filtr, svíčky, rozvody, vše nedávno, cca 5 tis. km vyměněno. Netušíte? Prodávat to zatím nechci, už mě to stálo na dílech tolik, že by se mi to těžce nevyplatilo. Nebo neznáte nějaký ověřený servis, kde by mě nevyhodili s tím, že je to OK nebo za opravu nechtěli desítky tisíc? Ideálně z oblasti Praha Modřany...
×
×
  • Vytvořit nový...