Přejít na obsah

Jeenas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jeenas

  1. Ahoj, Shodou okolností jsem auto dnes přebral ze servisu. Problém se postupně projevoval častěji, například nově se dveře řidiče občas i nezamykaly. tak auto nakonec putovalo do servisu, pro jistotu jsem měl problém natočený na mobilu, naštěstí při zkoušce přijímacím technikem se problém projevil. Ve finále výsledek: Výměna zámku LP dveří v rámci záruky a doufám, že se problém již neprojeví. @jirikzJe divné, že nic nenašli, problém by se měl zapsat do paměti závad (já jsem tam něco měl). Jedině co mě napadá, tak to co jsem udělal já, natočit si problém a jít tam.
  2. Zkus po delším stání, hned po nastartování jít v infotainmentu do sekce "Komfortní spotřebiče" a pravděpodobně tam uvidíš zapnuté vyhřívání čelního skla. Ono kdy automatické vyhřívání spíná závisí na více faktorech (teplota, vlhkost atd...), ale většinou po ránu se po nastartování na chvíli hned zapne. Jen připomínám, že vycházím ze zkušeností z O3, ale jak jsem psal výše, lišit se to moc pravděpodobně moc nebude, maximálně nevím jak má O4 v infotainmentu řešenou stránku "Komfortní spotřebiče", nebo zda ji vůbec má. V tomhle ti pak už nepomůžu a budeš muset počkat na radu od někoho jiného :-) Přikládám obrázek dané stránky na O3.
  3. Ahoj, Sice zkušenost z O3, ale pokud mám zapnuté automatické spínání výhřevu čelního skla, tak jak píšeš kontrolka na tlačítku (u O3) nesvítí, ale jediná možnost jak poznat, že je zapnuté, je v infotainmentu, případně MaxiDot, na stránce "Komfortní spotřebiče", kde vidíš i aktuálně zapnuté spotřebiče, které zatěžují alternátor. Aby tlačítko svítilo, tak ho musím manuálně zmáčknout, poté je automatika vyblokována a okno se vyhřívá stále. Teď mě napadlo, že to je vlastně podobné jako otáčky ventilátoru při režimu "AUTO", climatronic si automaticky reguluje otáčky, ale na knoflíku nejsou zobrazeny, jediná možnost je si tuto funkci naprogramovat, aby aktuální otáčky byly vidět i v režimu "Auto", možná by to šlo i pro vyhřívání čelního skla. Nicméně toto je zkušenost z O3, ale předpokládám, že u O4 to bude podobné :-) Snad jsem Ti trochu pomohl.
  4. Ahoj, Mám O3 rv. 2019 vybavený KESSY. Dnes se mi projevil problém, kdy při odemykání vozidla zůstanou dveře u řidiče zamčená a to jak při odemykání přes KESSY, tak i přes DO. Všechny ostatní dveře + kufr se normálně odemykají/zamykají. Dveře jsem nakonec otevřel zevnitř a při zamčení (jak přes KESSY, tak i DO) se normálně zamknou, ale již se zase jako jediné neodemknou. Auto je ještě v záruce, tak se samozřejmě chystám do servisu, jen se Vás chci zeptat na případné nápady, nebo připomínky. Předem se omlouvám pokud jsem omylem založil duplicitní téma, nebo nevhodně zvolil kategorii. Přeji příjemný zbytek večera.
×
×
  • Vytvořit nový...