Přejít na obsah

mildash

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mildash

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. o.k. něco jako vypínač tam bude:) doopravdy tam chci dát klávesničku 0-9 čísel.Takže se bude vyťukávat kód.Není tedy nějaké místo kde bych se dostal třeba z kufru?
  2. Tak jsem zakoupil elektrický palivový ventil. Ventil buď nechám namontovat v servise, nebo se to pokusím zbastlit nějak sám. Ale nějak netuším jak je vedené potrubí palivové po autě.
  3. Ohledně roztahování sám jsem z kopce pustil MITSUBISHI L200 2.5TD. To auto jezdí do dnes!
  4. ty videa jsou fakt dobré, ale já se budu držet při zemi. Někdy v příštím týdnu bych pomalu realizoval. Děkuji vám za vaše postřehy a nápady.
  5. To Viktor X řešíme tady jak sis všiml zabezpečení auta . Nevím jsou to jenom názory, nevím co by bylo efektivní. Toho bych se chtěl nějak dobrat, kde zapůsobyt aby pokus o krádež skončil jenom vylomeným zámkem, rozbytým oknem.
  6. nechápu jak to myslíš vychytané palubní napětí? Nechápu co to ovlivňuje? Jinak teda když to zhrnu, tak startér, žhavení, to jsou věci co by teda neměli moc velkou váhu, ještě teĎ mě napadá, jestli je elektricky ovládané čepradlo nafty??? Viděl jsem dokonce elektrický ovládaný ventil přívodu nafty, myslím, že ten by vyřešil vše:) Jinak kdyby ses trochu rozepsal stím palubním napětím:)
  7. jojo, nejsem žádný auto mechanik a moc tomu nerozumím jenom ze základy nějaké základy z techniky. Ale o rozvoďáku jsem něco slyšel, že diesl se nesmí roztahovat, že by se to mohlo stat. Jinak mě tedy zatím napadá, rozpojit startér + nějak očekovat žhavení, aby nežhavylo. To už by mohlo dat někomu velikou práci.
  8. Ono se dá startovat přez diag. zásuvku? Chtěl bych co nejefektivnější řešení. Konstrukce už by snad neměla být problém, ale do autoelektriky nevidím, musím nejprve zjístit informace a pak stím můžu něco dělat.
  9. Chci tomu dát trochu úroveň, ne machanicky rozpojovat vypínaš za 20,-, ale řízení přez jednočip, nejspíš to provedu tak,že se zeptám někoho povolaného co by bylo efektivní. Ten mě odpoví vic než 2 smajlík
  10. A co myslíš že tím relé budu dělat? rozpojím napájení na startér, jedná se o TDI ty by se roztahovat neměly , to snad zloději ví ne? Jinak co bys doporučl jako odborník k rozpojení?
  11. Jelikož je situace v naší Republice neunosná, kradou se už i nákladní vozidla za několik milionů korun! Mám elektrotechnické vzdělání tak jsem vymyslel ovládní SSR relé, které bych chtěl použít na spínání startérů motoru. Když vypnu motor "kontakty relé" se rozepnou a na startér nebude připojeno napájení. Případný zloděj by neměl nastartovat! Nevím jestli je to použitelné, nebo není. Nato se chci zeptat tady! Žádné schéma vozu jsem neviděl, je to pouze předběžná věc kterou bych chtěl co nejdříve realizovat! Jedná se octavii I r.v. 99 děkuji za připomínky a návrhy.
×
×
  • Vytvořit nový...