Přejít na obsah

gumakd

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem gumakd

  1. Ahojte, nesetkal jste se někdo s tím, že by vám zatíkalo přes dveře spolujezdce do auta?Dneska jsem nadzvedl koberecek a mam tam obrovskou kaluž, a vůbec nevím, odkud se tam mohla vzít. Prozkoumal jsem těsnění dveří a nenašel jsem žádný problém, nemáte s tím někdo zkušenost?
  2. A používáš i subwoofer, nebo to je dostačující? Co máš v předních dveřích?
  3. a nebylo by lepší komponentní systém Sinus Live, vzhledem k umístění výškového reproduktoru? Ten originální je asi lepší odpojit v každém případě že, i v případě koaxialního repro, nebo se mílím?
  4. Nejde mi o žádné velké basy, jen o přirozený zvuk v celém spektru, tady prostě spodní kmitočty nejsou. Když sem v předchozím autě měl na platě ovály tak naprostá spokojenost, jenomže do kombíka to nedám (roletka). Hledám pouze řešení jak dosáhnout příjemného zvuku, a neubírat místo v kufru... poradí někdo?
  5. Ahoj všichni, potřeboval bych poradit ohledně zadních repro do octavie combi. Chci tam dát něco co bude hrát líp než origo, chtěl bych to udělat bez zásahu do kufru, tedy spíš pouze nahradit origo repro. Má někdo zkušenost s těmito: http://www.audioves.cz/Sinuslive/SinusLive...-13s_g1026.html. Radio mám Pioneer DEH 3600 MP, přední repro PIONEER TS A172C nebo mi doporučíte něco vhodnějšího k této sestavě? Jde mi o lepší basy, aby při zesílení to nechrčelo, cena rozumná do 2000. Upozorňuji že subwofer nemám v plánu, ani zesilovač pouze živené radiem. Rocková muzika.
×
×
  • Vytvořit nový...