Přejít na obsah

techni

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení techni

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak ja nějaké zkušenosti z 1.2 6V mám naši ho maji a na ježdění po okreskách v pohodě trochu mi vadí ten zvuk kolem 3000 ot. ale měl jsem možnost jet s tím 12 V a zvuková kulisa mnohem lepší a navíc je to koncernovej motor a spolehlivější. Na druhou stranu 1.4 Mpi by už měly být za tu dobu vychytané. Spíše by mě zajimalo od někoho kdo toho sedanav 1.4 Mpi má at napíše za kolik s tím jezdí a na co trpí.
  2. Tak ja to auto budu využívat více méně po okreskách a městě. 16V určitě nechcu. Byl jsem rozhodnutý jít do 1.2 12V nejlépe hattbak. Ale boží cesty jsou nevyspytatelné. Jinak to ma teka po servisu a stk. Nikde žáden škrabanec. Akorát mám ztrach z té spotřeby jak někteří psali že to bere 8 při normální jízdě. Ja nejsem určitě tip závodnika tak bych rád jezdil okolo 7. V papírech jsem našel že kombinovanou to má 7,2, ale slyšel jsem že hodně dělá prostě zajetí toho auta
  3. Dík za adresu ale zrovna to co jsi mi poslal nic moc hlavně na karoserii dost důlku a oděrek a ještě k tomu dovoz. Výbavu ma ten sedan kapku lepší a stav perfektní je to po pravničce co s tím jezdila jen do práce a garažované. V městském provozu to moc nejezdilo.A hlavně o 14t. dražší
  4. V podobné ceně jo ale najeto přes 100t. a bez klimatizace. Někteří pořád ještě nepochopili, že dneska jsou ty ceny úplně jinde a bude hůč . Ja hledám jako blázen a nemůžu na nic natrefit v moravskoslezkém kraji.
  5. Ahoj panové, chci se zeptat na vaše zkušenosti. Mám možnost koupit fabku (sedana) 50kw ročník 12/2001 je to v plné výbavě kromě tempomatu to ma vše. Má to najeto 50 t. po první majitelce se servisní knížkou za nějakých 115 tisíc. Zajimalo by mě hlavně co se tam může zkazit a kolik v reálu žerou ty motory.Mám trochu ztrach že je to velký a bude to žrát takových 8 litrů při normálním ježdění a to bych nerad. Nemám radši počkat a jít do 1.2 12V ? je tam nižší pojistka a spotřeba zase jsou trochu dost drachší.
×
×
  • Vytvořit nový...