Přejít na obsah

Lokin32

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Lokin32

  1. Dobrý den, tak výsledek. Škoda plus na své náklady vyměnila motor, který údajně má najeto 60 000 km. DPF filtr vyčistili, že se ještě s nim dá jezdit. Plus nám auto vyčistili a naleštili, ale to spíše jen malé bezvýznamné plus. Doufám, že teď chvíli bude klid. Mejte se hezky, Julie.
  2. Určitě dam vědět. Co jsme dostali papíry na auto, tak jim ho prodala soukromá osoba. Ale samozřejmě těžko říct jak to cele je. Osobně jsem byla připravena využít služeb znalce, kdyby nechtěli auto reklamovat. Pravdou ale je, že závada se projevila brzy po koupi. První hlášení po 800 km, druhé a následující po 150 a 250 km. Za celou dobu jízdy, což bylo necelých 3000 km jsme tam vylili kolem 11 litrů oleje.
  3. Byla jsem dost skeptická, ale zatím to vypadá na solidní jednání.
  4. Dobrý den, reklamace uplatněna. Skoda plus to opraví na svoje náklady, budou tam dávat nový motor. Jejich zjištění: “motor byl u původního majitele rozděláván, pravděpodobně došlo v minulosti k přeskočení rozvodového řemene a způsobilo to kolizi pístu s ventilem. Oprava u původního majitele proběhla, ale asi ne úplně úspěšně a vůz s tímto zatajeným nedostatkem prodával dál a my bohužel koupili. Tato závada nelze při běžné kontrole a zkušební jízdě odhalit. Proto nyní hledáme jiný motor, který vyměníme ve Vašem voze. Původní motor nemá cenu opravovat, není zaručen dobrý výsledek”. jak to ještě dopadne, budu informovat.
  5. To ano, ale aspoň bude důkaz na papíře. Jinak moje pravda vs jejich pravda. Novy motor také není zrovna levná záležitost.
  6. @15degren na odstoupení od smlouvy je pozdě. Kupovali jsme auto 22.12. Vrátíme se do ČR a budeme reklamovat. Jak to vše dopadlo dam vědět. Jen mě ještě zajímá, co kdyby auto prohlédl znalec a vydal odborný posudek a s tímto posudkem bychom vyrazili do Škoda plus?
  7. @Fajerak:) nevím, zda je úplně běžné při 1500 najetých kilometrech 2x dolivat olej. Při tom podruhé to bylo po 300 km od olejového servisu. Jako morálně jsme z toho špatní. Druhé auto a zase podraz. První měli stočené km, a tady už se děsím, co z toho vyleze. Platili jsme 319000, což pro nás není malá částka, ale prodejce to určitě zajímat nebude. Nemůže třeba být chyba v elektronice? To si vždy naivně myslím.
  8. @marfanděkuji za radu. Reklamaci mám v plánu udělat hned po příjezdu. Upřímně nevím, zda u auta s tímto uspějeme.
  9. Děkuji za reakce. mě spíše jde o to, že jsme v servise nechali vyměnit cely olej a za 300 km zase svítila žlutá kontrolka oleje, že máme zkontrolovat hladinu. To se snad nevypařil. Problém tedy určitě někde bude. Mela jsem naději, že Škoda plus bude mít serióznější jednání, bohužel je tomu opak. každopádně děkuji a přeji hezký den.
  10. Dobrý den, rada bych se zeptala na zkušenosti zde diskutujících. Situace je následující. Koupili jsme Škodu Octavií combi 2014, dovoz Německo, Hned ten den jsme vyjeli do zahraničí (800 km). Po příjezdu se nàm rozsvítila červená ikonka oleje (při koupi nás ujišťovali, že všechny provozní kapaliny jsou vyměněny). Okamžitě jsme zastavili. Doplnili jsme litr oleje, v následujících dnes jsme auto dali do servisu ať vymění cely olej. po 300 km začala svítit žlutá kontrolka, zkontrolujte hladinu oleje. Zase jsme litr dolili. Auto kupovane přes Škoda plus, takto budeme řešit s nimi po příjezdu, ale zajímaly by mně vaše názory. dekuji za reakci. Julie
×
×
  • Vytvořit nový...