Přejít na obsah

kath

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil kath

  1. Ja mam tiez Blaupunkt TravelPilot DX. Je nejaka sanca ze mi to bude komunikovat s multifunkcnim volantom?

    Taky mam multifunkcni volant, ale nefunguje mi to. Jeste jsem nemel cas proverit zapojeni konektoru, ale zrejme bude taky jinak, protoze napr. handsfree je zapojene do stejneho konektoru a je taky jinak.

    Dalsi problem muze byt v komunikaci, cert vi, jak to je s canbusem...

    kath

  2. Po delším zkoumání jsem rozchodil tuhle starší navigaci, tady je řešení problémů, se kterými jsem se setkal:

    1) Původní rádio Symphony má asi jiné zapojení kabelů, hlavně trvalý a přerušovaný plus jsou prohozeny. Takže jsem je zapojil opačně. Na konektoru napájení (spodní) jsou to druhý zleva v dolní řadě a čtvrtý zleva v horní řadě.

    2) Nešlo provést automatickou kalibraci a i po manuální kalibraci přístroj sice trasu vypočítal, ale pořád hlásil "off road". Problém byl asi ve dvou věcech: a) gyroskop nebyl mezi 512 a 515, jak jsem se kdesi dočetl a hlavně B) navigace měla kvůli špatně zapojenému signálu zpátečky pocit, že pořád couvá. Kabel jsem zatím odpojil, je to druhý zleva v horní řadě.

    3) Nejdřív trvalo dost dlouho, než navigace našla cestu. Pomohlo by asi čistící CDčko, možná taky opětovná kalibrace s lépe nastaveným gyrem.

    Ještě musím zjistit 3 další věci, pokud někdo víte, poraďte:

    1) Na CD "česko-polsko" staženém z torrentu je místo angličtiny polština (!). Dá se sice zvolit americká angličtina, ale ta mi nevyhovuje :) Nevíte někdo, jak editovat soubory na čédéčku, aby to zase mluvilo anglicky?

    2) Kam umístit GPS anténu, aby nebyla moc na očích a přesto měla optimílní příjem? Zatím je uprostřed předního okna dole.

    3) Jak zajistit, aby mi tu navigaci zase nějaká smažka nešlohla? :)

    kath

  3. Mno, tak mám bohužel taky příspěvek. Po dlouhé době mi v Praze šlohli Symphony z O1. Obratem jsem koupil nove za 2500,-Kč (kdoví, jestli to nebylo to moje B) ). Rádio mi vydrželo přesně 10 dní, takže už jsem zase bez muziky.

    Zase přemýšlím, co teď. Koupím si jiné s odnímatelným panelem a navíc se rozhoduju, že rozeberu palubku a rádio nějak spojím s autem napevno, aby bez demontáže palubky něšlo vytáhnout. Co si o tom myslíte? Je to blbost?

    Diky za nazory,

    kath

×
×
  • Vytvořit nový...