Přejít na obsah

Sly

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Sly

  1. má jsem byl taky skoro týden bez auta - museli to lakovat... sice tam jsou ty skla s folií uvnitř, ale výsledek je ten, že krádeži nezabrání a ještě udělá více škody - na poicajtech jsme se sešti 3 - stejná technika, jen ti ostatní měli normální skla a tak neměli podřený lak nebo jent trochu a ne až na plech . Ptal jsem se v servisu jestli nemám zalepit ty šroubky co to tam drží - že by to nevyšroubovali, ale řekli mi, že by to pak vylámali násilím... tak uvidíme, jak dlouho vydrží.
  2. Taky ti ji ukradli z L&K? mi taky - okno ti viselo ze dveří nebo šli přes zámek?
  3. Ultra ISO fakt není potřeba, soubory se dají normálně kopírovat, jen je potřeba dodržet formát DVD, jinak ho navigace nenačte.
  4. tak jestli si to někdo neumí resiznout a uložit do PNG tak mu není pomoci a obrátí se na tebe za úplatu :-) Jinak nejsem autor ikon - jsou z POI.CZ tak jsem je nechtěl modifikovat.
  5. tady jsou: CZ_Nebezpecna_mista.bmp CZ_Policejni_kontroly.bmp CZ_Radary_mobilni.bmp CZ_Radary_semafory.bmp CZ_Radary_stacionarni.bmp CZ_Radary_usekove.bmp CZ_Restaurace.bmp PL_Radary_mobiln_.bmp SK_Radary_mobilni.bmp SK_Radary_semafory.bmp SK_Radary_stacionarni.bmp SK_Radary_usekove.bmp
  6. no, peníze vydělávám jinak..... průhledné ikony nejsou problém, mi se naopak líbí tyto, alespoň je nepřehlédnu (když už tato navigace neumí zvukové upozornění a je mimo zorné pole). Abecedu si tak trochu pamatuji a zadat to tam podle ní není problém, já jsem si to zadával v pořadí podle četnosti navigování - prostě jsem to dělal pro sebe a ne kšeft Jinak proti tobě nic nemám - dokonce bych řekl, že jsi byl pro některé jedince spása a i nadále tě budou využívat - najdou se takoví, kterým ani tento návod stačit nebude. Zveřejnil jsem to pro lidi, kteří si rádi udělají něco sami a buď neměli čas nebo neumí pořádně hledat a zveřejněný návod byl sice dobrý, ale neúplný nebo alespoň umožňoval udělat chybu.
  7. Zdravím, jak je to s těmi medii - teď jsem to zkoušel na DVD+R a navigace ho vůbec nenačetla - hodila chybu CD/DVD :-( předem díky. Hurááááá hotovo!!!! tak se mi to podařilo popíšu postup pro všechny: začal jsem tak jak popisoval Harley 1006 s drobnýma odchylkama: 1) ikony z www.poi.cz jsem resiznul na 34x39x24 2) v Neru jsem použil formát UDF+ISO (ostatní parametry stejné) - pálil jsem 8x a naprosto v pohodě (asi záleží na mechanice - LITEON v pohodě) mimochodem - UltraIso apod. není potřeba, systém nekontroluje absolutní umístění na mediu - stačí prostě kopírovat :-) pak jsem udělal operaci zde nezmiňovanou (dalo mi to pár hodin Googlení) a to úpravu souboru INFO25.PSC (umístěn v \tpd\ntcWeu_eu_20070806) a to následovně: #TPD-DEF <default language code> TPD-DEF 20 původně bylo 2 (což je angličtina) #Language specific content (LSC) files #TPD-LSC <language code> <relative path><LSC filename> TPD-LSC 1 /DUT/DUT.LSC TPD-LSC 2 /ENG/ENG.LSC TPD-LSC 3 /FRE/FRE.LSC TPD-LSC 4 /GER/GER.LSC TPD-LSC 5 /ITA/ITA.LSC TPD-LSC 6 /SPA/SPA.LSC TPD-LSC 15 /POR/POR.LSC TPD-LSC 20 /CZE/CZE.LSC pak už jen vložil, nechal nakopírovat a v nastavení navigace (nastavení mapy, detaily mapy) vybral požadované POI. a v reálu to vypadá takto: díky všem (i těm, kteří za to chtěli docela dost peněz - dostal jsem tak motivaci zvládnout to sám a protože bych asi neměl čas to dělat pro ostatní nenabízím to za úplatu (třeba nižší...), ale dávám k dispozici všem. třeba mi zase někdo pomůže s něčím jiným... (třeba zvukovým upozorněním (jako to umí můj TOMTOM).
×
×
  • Vytvořit nový...