Přejít na obsah

mdufino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mdufino

  1. mdufino

    větrák

    Ten zápach je cítit jen při zařazení zpátečky, při zapnutí vnitřní cirkulace nic necítím. No mně to alespoň přijde jako zápach, ale někomu to může být třeba i příjemný, je to asi pocitová záležitost. Přirovnal bych to možná k takovýmu zápachu jako byl vždycky cítit, když jsem mámě jako dítě chodil na mandl pro prádlo, takovej ten spařenej vzduch. Není to asi nic zásadního, ale zajímalo mne to.
  2. mdufino

    větrák

    Díky za odpověď Nortone, už jsem si myslel že mám nějaký kosmický auto. Byl to totiž export do Španělska, oni jich nakoupili moc a pak to zase za babku prodávali zpátky do Čech. Takže závada to asi nebude, jen by mne zajímalo jestli je to nějaký nadstandard ve výbavě nebo jestli to mají všechny modely a motorizace.
  3. mdufino

    větrák

    Ahoj všichni, nevím jestli jsem špatně hledal nebo jsem diskusi na tohle téma nenašel, ale zajímalo by mě jestli jste si někdo všimnul, že když se u Roomsteru 1,4 TDI zařadí zpátečka tak se zintenzivní chod větráku a začne se linout takovej divnej zápach. Kontrolka na vnitřní okruh se sice nerozsvítí, ale jediné možné vysvětlení které mne napadlo je to, že při zařazení zpátečky se zapne vnitřní okruh aby nebyly v kabině cítit zplodiny z výfuku. Díky za odpověď. Zdravím všechny Dufíno.
×
×
  • Vytvořit nový...