Přejít na obsah

Joe1vm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Joe1vm

  1. Tak mně jde po zvolení trasy přepnout zpět do VK a bez problémů tam probíhá veškerá navigace....
  2. Možná video bude lepší - https://drive.google.com/file/d/1vDMpwQA8shqEoaW9es3lwR1deWxgmYLW/view?usp=sharing Měřítko mapy ve VK se mění automaticky podle rychlosti a situace. Pokud je mapa ve VK, tak infotainment zobrazuje místo mapy kompas - pokud se samozřejmě nepřepnete na něco jiného. Při dotyku na kompas se mapa vrací na hlavní displej.
  3. Ano - je to Bolero, do kterého byla přes connect dokoupena navigace. Co se týče rozpoznání DZ tak to nemám a nevím, jestli se vůbec dá dodatečně aktivovat.
  4. Ano. Řekli mi sice to samé, ale v reálu to funguje - v předchozím příspěvku je fotka. Schválně jsem to šel kolegovi nafotit.
  5. Na hlavním panelu, v navigaci - zobrazení mapy, nastavení (tlačítko s "odrážkami" ) zatrhnout zobrazit mapu ve sdr. přístrojích. Potom přepnout zobrazení pod volantem již zmiňovanými tlačítky pod pravým kolečkem na volantu (mody virtuálního kokpitu) . Načtení mapy může chvilku trvat cca 10 sec, tak je potřeba počkat a neplašit...
  6. I dokoupená navigace v Boleru jde pod volant - ale je to jen ve virtual kopkpitu nebo jen na hlavním panelu. Ne obojí najednou jako u Columbusu.
×
×
  • Vytvořit nový...