Přejít na obsah

Miroslav99

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Miroslav99

  1. Zdravím, mám problém, auto v poho nastartuju, raději startuju teď s plynem, stává se mi totiž divná věc, když někde jedu a držím otáčky nad 2000 tak auto má tah a vše je v poho, pokud ale třeba zastavím na přechodu a otáčky klesnou pod 2000 zapne se kontrolka motoru, auto se začne víc a divně třepat, nechcípne, ale když se chci rozjet, už se nad 2000 otáček nedostanu, prostě ztratí výkon a přes 2000 otářek už mě to nepustí, takže jedu jak hlemýžď :o( veřešit to jde tak, že vypnu motor, znovu zapnu a když držím plyn nad 2000otáček tak zas je vše v poho, prostě stačí abych se pak znovu dostal pod 2000 a je to v háji, když to ale udržím nad 2000 u křižovatky, mám neutral ale plyn držím nad 2000, tak to jede jak má, jenže stačí klesnout pod 2000 a je to zas v háji, neví někdo v čem by to mohlo být?

    Měl jsem to napíchnuté na pc ale tam se nic neobjevilo, v servisu mi řekli, že je to ASI mech. chyba a musí se zbrousit válec nebo tak něco, ale zas v jiném mi řekli, že pokud to drčím nad 2000ot a jede to v poho, že to není mech. závada, ale že problém bude v řídící jednotce, měnil jsem cívky svíčky a nic nepomohlo. Jenže nechci udělat to, že koupím novou řídící jednotku za víc jak 20tis a třeba to nebude tím a budu muset nechat ještě zbrousit cosi v motoru, kde je cena dalších 20tis.

    nevím co dělat, kdyby někdo věděl kdo by mohl pomoct, byl bych rád, díky

    Zdarec, dělo se mi něco podobného, vyměnili mi v servisu jeden ze vstřiků a už je to ok!! Nech to zkontrolovat, třeba to bude taky ono!

×
×
  • Vytvořit nový...