Přejít na obsah

honza_pol

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení honza_pol

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Opravu spodku motoru nedoporučují. Prý je motor ze dvou částí a při demontáži se může zkroutit. Ani nemají na to náhradní díly. Levněji vyjde výměna motoru. Auto nebylo služební. Před námi ho měl 1 majitel a celou dobu jezdil do autorizovanýho servisu. Ale co jsem pročítal fórum tak tyhle motory toho moc nevydrží.
  2. Byl jsem s motorem v autorizovaném servisu co dělal opravu hlavy. Prý je hlava v pořádku. Podle stavu svíček se má olej spalovat v motoru. Ještě mám ujet pár kilometrů a změří mi spotřebu oleje. Upozornili mě, že v návodu píšou, že motor může spalovat 1l oleje na 1000km. Ale taky abych se připravil na výměnu motoru z vrakoviště. Škoda auto od toho dává ruce pryč. Vyrábějí moc výkoný motor co vydrží spoustu kilometrů?????
  3. Koupil jsem fabii RV 2003 1,2 47KW ve 135000km měla dělanou opravu hlavy. Nyní při 150000km jsem zjistil, že nemá v motoru olej. Když jsem se ptal v servisu říkali, že asi odešel spodek motoru. Oprava okolo 25000Kč. Kolik by stál celej motor? Nebo odešla zase hlava?
×
×
  • Vytvořit nový...