Přejít na obsah

patrikderka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    95
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení patrikderka

Nadšenec

Nadšenec (6/14)

  • One Year In
  • Dedicated Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done

Nedávné oznámení

5

Popularita

  1. Auto vezu na montáž až v pondělí. BRC mi taktéž nabídli ale pro TSI doporučuji HLAVNĚ! Landi Renzo, je to prý nejlepší na ty TSIčka. Přívstřik benzínu záleží na způsobu jízdy.
  2. Ano, oni sami mají několik TSIcek které mají přestavěne. Právě skrz to Landi Renzo. Firma to dělá už dvacet let. Zkušenosti určitě mají. Já jsem tam servisoval Octavii 1.8T a většinu úkonů jsem měl na počkání.
  3. Jedna se o firmu lpghodslavice.cz.
  4. Tak jsem objednaný, peníze připravené, příští týden už bych ho měl řídit.
  5. Tak ono právě mají kontakt na toho kodera, který to dělá, holt kontakty. Asi do toho půjdu, i když ta cena je trošku vyšší. I když najedu třeba jen 15 tisíc ročně, tak budu jezdit samozřejmě více, když budu jezdit tak levně.
  6. Jinak stag se dá taky, ale přístřik paliva je pry v lepším případě 50/50.
  7. Tak abych ti zlepšil náladu.. Volal jsem teď s jednou firmou která má přímý kontakt na člověka, který koduje ten software. U nich montují LANDI RENZO za 44 tisíc. Mnoho lpg firem ti nabídnou cenu nižší ale už ti tam nedají tu krabičku, ten emulátor, který tam musí být, jinak se auto nebude chovat správně. Proto je ta cena vyšší. Jelikož je to pro tu firmu první zkušenost s tímto emulatorem a mají první kontakt na dodavatele, dostanu celou instalaci za 39 tisíc.
  8. Jeden plynař mi nabízel Landi Renzo za 40 tisíc, ono záleží jak kde.
  9. Mam Combi ano. Kolo mám, ale k hovnu, protože nemam hever 🫠 Lepící sada to jistí.
  10. To zní velice dobře. Taky vlastníš Landi Renzo?
  11. Zdravím pánové, momentálně se rozhoduji o přestavbě Fabia 1.0 TSI 70kw na LPG. Nabídnut mi byl prý momentálně jeden z těch lepších Landi Renzo, nejlepší je BRC. Cena 32 tisíc u Landi Renza, BRC ještě více.. Prý má dobrou jednotku a dá se tam nastavit pomaličku všechno. Na druhou stranu mi úplně zakázali STAG, ten je prý ten nejhorší, nedá se tam nic nastavovat, prostě takové dno, ale nejlevnější. Jaké máte u TSI zkušenosti s LPG? Jeden plynař mi dokonce řekl, že LPG do těch motorů doporučuje a to z důvodu, že se z toho auta stane takové kombinace přímého nepřímého vstřikování. Při přímém vstřiku se prý tvoří více karbonizace, což by vlastně LPG (jelikož se to bude chovat jako u nepřímého vstřikování) mělo částečně nahradit. Zajímá mě, o kolik je zvýšená doba návratnosti, přece jen se zde bude vstřikovat i benzín. A jaké investice Vás čekali? Trošku mě vyděsilo vlákno ohledně té 1.2 a odcházejícím vstřikům. Tam to ale asi bylo malým přístřikem benzínu.
  12. Tak jsem byl v servisu. Problém se projevil. Přijímací technik mi však řekl, že na tom nevidí nic špatného, ale že i přesto si to auto tam nechají a uvidí se. Po pátečním hovoru mi bylo řečeno, že jde auto v pondělí na zvedák a uvidí se co vše se bude muset udělat.
  13. Tak jsem zkusil zařadit jedničku a pak zpátečku. Nefunguje, stále stejný problém.
×
×
  • Vytvořit nový...