Přejít na obsah

Dale_Estelle

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dale_Estelle

  1. přesně to jsme čekal, ale děkuji?:-) ještě snad možná - Fabia 1.4 MPi by neměla mít problém s předělávkou na vystřelovací klíče vid? mylsím včetně kodovaní....
  2. Hoši, opět za vámi jdu s nejapným dotazem - nevíte někdo, zda by bylo možné, do felicie - vyměnit řídí jednotku immobilizeru felicie za řídící jednotku immobilizeru z fabie/octavie? možná je to zcestné, netuším, proto se ptám, nevíte někdo, bude to fungovat? třeba COsby?:-)
  3. TO COSBY - promin, já mylsel že myslíš poškození toho znaku.....
  4. -MAJKL - safra, škoda že to nejsou škodovky, ale možná by se mohly hodit, co bys za pár chtěl? díky všem klucí, zkusím to, snad to vyjde:-) tím fenem mě to ani sakra nenapadlo:-)
  5. poradíš alepson jak to sundat, abych nepoškodil klíč? jsou úplně nové......
  6. aj aj....toho jsem se obával.....nějaká možnost jak sehnat nové znáčky? a je to lepený vid?
  7. ááááha, tak přeci:-) jde ten znak nějak rozumně sundat? je lepený asi co? nemáš nějaký finty?:-)
  8. takže v tom pastu jako takovém? předpokládám že v horní části, s klíčem........mě kdysi někdo říkal že jsou přímo od těma zanakama škodovky...což se mi taky nepozdávalo.......
  9. ahojky, mám opět další možná pro Vás hloupý dotaz, ale nenapadá mě kde jinde se toho dopátrat - nevíte kde je ve vystřelovacích klíčích z fabie (3 tlačítkové) umístěn čip immobilizeru? mam zcela nové, tudíž jsme je nechtěl zbytečně naslepo rozdělávat.......nevíte?
  10. díky moc, už je vyřešeno, vyřešila to návštěva vrakoviště v praze vršovicích, konektory jsem ucvaknul z celého kabelového svazku, řekli si za ně 50,- kč, takže ok, díky všem:-)
  11. mě jde jen o ty konektory, de facto vlastně protikusy..................ty kostky kterejma to zapojím......
  12. Ahoj všem, jsme tu nově a hned bych se vás chtěl optat - potřebuji zda by někdo z vás neměl či nevěděl, kde by se daly sehnat konektory na řídící jednotku komfortní elektriky (ano, ta co k ní patří vystřelovací klíče), viz foto. stačily by mě normálně z nějaké bouračky nebo tak, uštípnuté s kusy kabelů. Bohužel už nemám tolik času jako dříve a tak bohužel nestíhám běhat po vrakovištích, kde by se určitě našly, tak dyby někdo měl, či si na mě vzpoměl, při návštěvě nějakého takového místa, byl bych moc vděčen, kdyby mi je vzal, dávají to v 99% případů zcela zdarma, nebo za symbolickou cenu, pochopitelně+ bych se odměnil, dejte prosím vědět, Mail: jaroslav.poluk@rozhlas.cz ICQ : 230640020 Tel : 602 694 605 Díky Moc.
×
×
  • Vytvořit nový...