Přejít na obsah

PALOG

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil PALOG

  1. Dobří lidé, poraďte, kde v Praze nechat obšít volant? Hodně se o tom mluví, spousta lidí to má, ale ať hledám, jak hledám, nedaří se mi najít odkaz na konkrétní firmu, kde by mi (za rozumnej peníz) pomohli. Nebo mi někdo nabídněte hotovej volant na fábku předfacelift a bude po problému kol5

    Jsem z Uh. Hradiště,V jednom místním obchůdku s autodoplňky jsem si koupil kož

    ený potah na volant(sice z polska,ale je o.k.)

    .Je to obdélník z černé vepřovice , no konci sešitý v souvislý pás.Ten se nejprv namočí do vody a pak dá na věnec volantu.Je k tomu pevná silná nit a jehla-kúže má po obvodě vyražené díry.Tato sranda mně stála 500,- kč a asi hodinu práce s "našitím".Celkový efekt výborný,volant se velmi dobře drží.doporučuju.

  2. No nevim, nevim, ale po třech týdnech nenastartovat není normální :o:o:o

    Možná tak po třech měsících, ale ne po třech týdnech !!

    Hledej závadu, v servisu jsou volové.

    Když vytáhnu pojistku č. 43, klesne odběr proudu na 30mA.Neví někdo po čem by se dalo jít?Motor v centrálu?

  3. Mám fabku 1,4 (44kW),r. v. 2000,classic.Po 3 týdnech nejěždění jsem nenastartoval.Tak jsem dobil akumulátor,přeměřil hustotu-o.k. a měřil odebíraný proud v klidu auta.Naměřil jsem cca 155 mA.Podotýkám že mám originál centrál na dálku a vevnitř při měření odběru nic nesvítilo a baterka je rok stará.V servisu mně bylo řečeno, že fabka může mít odběr v klidu až 200 mA, že je to tedy normální a že je to kvůli svícení ve dne.Tak nevím - je to opravdu normální nebo mám hledat chybu v autě?

×
×
  • Vytvořit nový...