Přejít na obsah

Roman K.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Roman K.

  1. Ahoj všichni, děkuji za rady, nakonec ale dopadlo všechno jinak. Jeli jsme o víkendu delší trasu než do práce a z práce a fabka začala hřát, nejdřív jsem myslel, že klekl termostat, ale jízdu jsme zakončili červenou kontrolkou. Auto šlo do servisu a vada byla kleklá vodní pumpa - urvaná plastová vrtulka. Takže nejdřív to netopí, a pak je toho horka až moc Hodně km bez závad. R.
  2. Auto mám už 2 roky a doteď ohledně topení žádný problém, takže že poloha klapky by měla být mimo podezření. To vynechání - žádný podivný zvuk není slyšet, prostě to bzučí, pak párkrát vynechá a dost, jako by "došla baterka".
  3. Ahojte, takže poslechem zjištěno toto: v 1.1/2 chodu (od min do poloviny) jde slyšet motorek, cca, před. polovinou začne vynechávat až ztichne. V 2.1/2 (od 1/2 po max) už je ticho. To samé při otáčení zpět. Co radíte? Rozborku dle návodu tady, vyčistění a zkusit to? Klapka se zřejmě otevře jen částečně (je fakt, že ten vzduch není úplně ledový, ale takový odražený).
  4. Díky za rady, vyzkouším s tím pohýbat, případně jestli něco bude slyšet a dám vědět.
  5. Dobrý den, chytám se tohoto vlákna a chci se zeptat, jestli je možné, že problém u mě je taky způsobený tímto motorkem. Mám Fabii 1.9 TDi ´01 s Elegance. Tak před měsícem mě přestalo fungovat topení, motor se ohřeje normálně, ale do interiéru jde jen studený vzduch, i když je ovladač na max. Klima funguje normálně, vody je tam dost, pojistky OK. Měl jsem to u známého na počítači a žádnou chybu to nehlásilo (prej záhada - nemám rád záhady na svém autě ). Teď na léto to není tak urgentní, nicméně bych to rád opravil. Předem dík za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...