Přejít na obsah

mikk76

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil mikk76

  1. pro mou velkou zvědavost jaký máš rok výroby auta a co si dělal, že se ti střihly nýty ???? a jak se ti to projevovalo na jízdních vlastnostech ????

    Jestli se do toho můžu vložit, tak jsou to jedny z těch prvních, ale ještě jsem nedokázal zjistit do kdy, byla to prostě konstrukční vada, slabý nýty, který se při prudkým prohrábnutí jednoho kola stříhly a vybouralo to skříň. Na jízdních vlastnostech se to projeví tak že prostě nejedeš. A bylo to snad jen u 1,6/74kW u jinejch motorizací jsem se s tím nesetkal.

    stalo se mi to stejný. jsem tak trochu od fochu,takže poté co jsem tu převodovku rozdělal jsem se nestačil divit. uložení kola zpátečky je jak pro kočárek a co se týče toho diferáku...žádnej přidřenej čep.ten věnec s ozubením je na tom koši uloženej s takovou vůlí,že jediný co to drží pohromadě jsou právě ty nýty. utrhly se tři hlavy na jedné straně a jedna na druhé. myslím,že tam dochází k takovýmu pnutí,že to ty hlavy prostě nemají šanci udržet. dal jsem tam tu opravnou sadu a při každém rozjezdu,řazení se mi promítne jak to nějaká chytrá hlava z VW báječně vymyslela lol

×
×
  • Vytvořit nový...