Přejít na obsah

kolousek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kolousek

  1. aditiva,přemýšlím o tom,ale zase když se to tam prej nelije pravidelně tak je to už v všechno se dostane na lambdu,kanták atd...akorad další starosti,ale vymením ten filtr,,,a uvidím,a prosim prosím,kdyby se nasla dušička na ten Vag,tak pisknete...
  2. vzducháč možná,ale to by dělalo furt,ne?třeba ted jsem jezdil s kontrolkou tak 250km než zhasla,na Vag se nedostanu,neni nikdo z okolí Cv nebo Most,Louny?fakt se mi nechce dávat stovky za něco co trvá nekolik minut a skoro bez práce:-( mám kabel i notas,ale ten mi nechce fungovat s win7 zkusím ten filtr,ale že by to házelo chybu?
  3. Ahoj,mám problém,stává se to teda sporadicky,když ujedu tak 5-10km a motor se zahřeje na provozní teplotu,zastavím třeba na červené,mám sešlápnutou spojku a najednou otačky klesnou pod 800 až skoro na 500 a jako by se to auto dusilo a trošku klepe,pak zase vyskočí hned na normální hodnotu a vyskočí kontrolka motoru,která po ujetí tak 50km zase zhasne... co s tím?motor 1.4MPI 50KW,rok 2002,najeto 145000km,auto šlape při jizdě v pohodě,i při startu ok.
×
×
  • Vytvořit nový...