Přejít na obsah

Soda7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Soda7

  1. Tak jen hlásím, že včera jsem si auto přivezl domů. Scout TSI v téměř v plné výbavě. Od objednání do převzetí 70 týdnů. - Držím palce, ať se taky dočkáte.
  2. Neuvěřitelné, dealer právě napsal, že jim auto dorazilo. Takže se na něj pojedeme podívat, pak formality a v červenci už snad budeme jezdit...
  3. To jsem vážně zvědav, jak všichni dopadnete. S tím svým Scoutem TSI to mám dneska 469 dní a podle Škodovky možná bude na začátku srpna.
  4. Zaujala mě tato pasáž: "Máme stanovenou 90 denní hranici, po kterou mohou být odstavena." a dále "Tento koloběh zajišťuje, aby odstavená vozidla zůstávala ve stoprocentní kvalitě.". Auto mi tam stojí už přes 120 dní, nejspíš to (podle vyjádření Škodovky) dotáhneme aspoň na 180. A skoro to vypadá, že i Škoda si myslí, že auto pak nebude ve stoprocentní kvalitě...
  5. Já tedy pro jistotu střídavě píšu dealerovi a přímo do Škodovky.
  6. Naprosto souhlasím, informování zákazníků je naprosto tragické a cítím to úplně stejně. Bude to moje první Škoda a možná i poslední.
  7. Tohle auto tam stojí už od začátku února, takže už 4 měsíce a další 2 tam stát bude, celkem tedy u "prioritního" půl roku.
  8. Aktuální informace, kterou jsem právě dostal "Dle nejnovějších informací, které jsem obdržela, je vozidlo na prioritním listu a dokompletace je předpokládána v horizontu cca 2 měsíců.". Očekával jsem spíš slovo kompletace, ale to je asi jedno. Odhadem tedy 73-74 týdnů od objednání.
  9. Nejspíš jiné výplně má. Ale dostat ze Škody nějakou konkrétní informaci je nemožné. Domnívám se, že upřednostnili výrobu výplní pro model, kterého vyrábí nejvíc a Scout je někde vzadu...
  10. Objednával jsem 8.3.2021 Octavii Scout TSI. Měla být vyrobena na přelomu října a listopadu, pak se výroba posouvala na prosinec, pak leden, nakonec byla vyrobena v únoru a od té doby stojí na odstavném parkovišti, protože nejsou výplně dveří, jejichž výrobu sice obnovili částečně v březnu, ale ty do Scoutu se začnou dělat možná v červenci. Takže čekám již 15 měsíců a jestli budu mít auto za 18 měsíců, budu ještě rád. A bude to po pěkném půlročním stání někde venku. Když jsem se ptal, jestli mi třeba nedají alespoň nějaký servis zdarma, tak ani náhodou, kompenzace žádné.
×
×
  • Vytvořit nový...