Přejít na obsah

Poncho_018

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Poncho_018

  1. Mě škodovka začíná překvapovat příjemně, dnes mi vola dealer, že u nich právě přistálo moje auto :D Na to že ho vyrobili ve čtvrtek nebo v pátek je to dost kalup, nečekal jsem ho dřív jak v lednu. To bych si ho mohl snad i mezi svátky dojít převzít...
  2. Řešil jsem objednávku v průběhu února, takže v podstatě dva měsíce. Objednáno bylo 1. března. Dealer mi tvrdil že přespecifikujeme již objednané auto na sklad, tak proto ta slíbená krátká dodací lhůta. Nevím jestli je to jejich běžná obchodní taktika, nicméně jsem mu skočil na lep... :D Ve výsledku bych to tam vzal stejně protože mi nabídl větší slevu než jinde. Čekací doba 20+ měsíců je ale docela masakr, budu držet palce ať to vyrobí dřív.
  3. Dneska dopoledne mi volal dealer s radostnou zprávou, že auto je vyrobené jako kompletní a čeká na odvoz z fabriky. Sice je nepravděpodobné, že ho dovezou ještě letos, ale i tak je to fajn. Snad jim to nebude trvat moc dlouho a začátkem ledna budu jezdit. Objednáno 03/22 se slíbeným termínem dodání v dubnu 22, pak x odkladů. Termín výroby měl nakonec být 30.11., vyrobeno 15.12. Combi style plus, 1,5 TSI, DSG, klima paket, funkční paket premium, tažné a pár dalších příplatků.
  4. Já se taky stále počítám mezi čekatele. Dealerem potvrzený termín výroby 30. 11., poslední info z pátku, výroba ještě nebyla zahájena... Už se začínám vzdávat snu hezkého dárku k vánocům :D
  5. Také se přidám s aktuální situací. Dle vyjádření dealera jde moje auto do výroby 30. 11. jako sedmé auto ten den. To už mi přijde jako dost konkrétní informace, tak snad už to nijak neposunou. Objednáno 3/22, combi style plus, 1,5 TSI, DSG a pár příplatků.
  6. Přidávám svoje info po dnešním tel. hovoru s dealerem. Podle všeho je moje auto zaplánováno na zítra 20. 10., ale Škoda prý teď vyrábí auta cca s měsíčním zpožděním. Auto sice prý může být vyrobeno nekompletní, ale to se týká hlavně Kamiqů, Scal a Kodiaqů. Jinak jsem objednával 3/22, překonfigurovávala se nějaká dřívější objednávka dealera. Tak snad se třeba do konce listopadu dočkám :)
  7. Tak to jsem zatím se svýma 6 měsícema čekání a 4. termínem v pohodě :D Dnes opět posunutý termín cca o měsíc na 40-42 KT.
  8. Ahoj pánové, jsem tu nováček a vlezl jsem do fóra abych zjistil jestli moje odkládaná O4 má prostě jen smůlu a nebo je to normální. A koukám. že vůbec z řady nevybočuju. Původní termín dodání při objednání jsem měl duben 2022, od té doby 3x odloženo, v mailu od dealera s neurčitým termínem dodání přelom července a srpna 2022. Přestávám si dělat iluze a pomalu se smiřuju s dodáním auta nejdřív na jaře... :D Moje specifikace Combi Style plus, 1,5 TSI, automat.
×
×
  • Vytvořit nový...