Přejít na obsah

VBery78

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení VBery78

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Hmmm zajímavý tip. Vyzkouším to zamknutí pomocí tlačítka u řadicí páky. To mě nenapadlo vyzkoušet. Měl jsem za to, že tyto tlačítka fungují stejně a je jedno, které z nich pro uzamčení využiji. Děkuji. Zkusím zda to pomůže.
  2. Přesně to dělám, stisknu tlačítko alarmu, které se rozsvítí oranžově. Pokud poté ale klasicky klíčkem zamknu auto (již jsem uvnitř a jdu spát) a pohnu se vzadu v autě, jak říkám, přetočím se z jednoho boku na druhý (nevážím tunu, mám 65kg) tak auto začne houkat. Nehouká jen tehdy, pokud jej odemknu, ale to zase nechci kvůli bezpečnosti... Proto mi jde o to, jak alarm vypnu, třeba i jen na tu noc, ale abych mohl zamknout auto. Zkoušel jsem to tlačítko alarmu zmáčknout, pak jej naopak nemačkat a je to pořád stejné. Je tedy možné, že by auto aktivovalo náklonové čidlo? Beru to tak, že jsou kola stále na zemi, na rovném povrchu, jen se pouze "zhoupne" zadek auta, to když jsem uvnitř. Lze toto čidlo nějak vypnout? Dočasně deaktivovat? Díky moc za rady. V.
  3. Ahoj všem, chtěl bych požádat o radu. S přítelkyní jezdíme na dovolené, k našemu Superbu máme předstan a spíme v autě. "Problém" je ten, že máme originální alarm s tlačítkem na B sloupku. Ať již tlačítko stisknu, či ne, alarm vždy houká. Takže když spíte v noci v autě a chcete se otočit z levého boku na pravý, tak jediná možnost, jak nehoukat a nevzbudit tak půl kempu, je prostě nechat auto odemčené, což se nám úplně nechce. Zajisté mi budete rozumět. Máte prosím někdo nějaký návod, jak tento alarm vypnout, alespoň na určitou dobu? Předem děkuji. V.
×
×
  • Vytvořit nový...